עזרה טופס 17 במכבי

• הוסף לסימניות
יש לנו תור ביום א ליעוץ רופא באיכילוב.
הגשתי לפני שבוע וחצי בקשה באתר לטופס 17
הבקשה בסטטוס "בטיפול".
התקשרו אלינו ממכבי שהרופא הבכיר שמאשר או לא מאשר טופס17-- בחופשה, ולא תהיה תשובה עד שיגיע התור,
ולכן כדאי לנו לשקול אם להגיע ליעוץ או לא כי אם יאושר נקבל רטרו אבל אם לא יאושר לא נקבל החזר...
א. קרה למישהו שלא אישרו לו טופס 17?
ב. כמה בערך עולה כזה דבר? (יעוץ רופא במרפאת עור באיכילוב

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד להתייעץ עם הרב משה שלזינגר
המספר שלו 0508803105

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה שלא יאשרו טטפס 17 כשיש הפניה וזימון
אין מה לדאוג אפשר ללכת להפקיד מס אשראי ותקבלו טופס 17 אחרי כמה ימים ותשלחו לבית חולים

• הוסף לסימניות
מה עושים גם לי יש תור ביום ראשון בבוקר
והוא לא עונה בימי שישי...
אולי למישהו יש רעיון מה לעשות זה דחוף...
תודה רבה
האישור זה ענין של רגע אחד
מקסימום אפשר לקבל את זה כהחזר

• הוסף לסימניות
לא הכל תמיד מאושר.
אם זה משהו דחוף או חשוב במיוחד, לפעמים שווה לקחת את הסיכון, וגם אם לא יאושר פשוט לשלם.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה שלא יאשרו טטפס 17 כשיש הפניה וזימון
אין מה לדאוג אפשר ללכת להפקיד מס אשראי ותקבלו טופס 17 אחרי כמה ימים ותשלחו לבית חולים

מה פתאום
לי לא אישרו פעם עם הפניה וזימון
ואפילו שזה היה המשך טיפול

• הוסף לסימניות
ודאי שלא לכל דבר מאשרים!
תלוי כל מקרה וכל סוג רופא לגופו!

• הוסף לסימניות
האישור זה ענין של רגע אחד
מקסימום אפשר לקבל את זה כהחזר
כן, הם אומרים לי שביום ראשון רק יחליטו אם לאשר או לא
וזה ענין שלוקח 3 שעות, (הם פותחים רק ב-8 בבוקר והתור ב-9 בבוקר) ואם לא יאשרו אני משלם סתם עוד 1000 ש"ח
ושמעתי מעוד כמה שמכבי לא החזירו להם.
אם מישהו התנסה בזה אני ישמח שיעדכן .
תודה.

• הוסף לסימניות
וזה ענין שלוקח 3 שעות, (הם פותחים רק ב-8 בבוקר והתור ב-9 בבוקר) ואם לא יאשרו אני משלם סתם עוד 1000 ש"ח
תודה.
אני במקרים כאלו יוצר קשר עם המתאמי קשרי קהילה

• הוסף לסימניות
במרפאה ציבורית - תור בלי טופס 17 יעלה בסביבות 160 ש"ח תלוי בביטוח משלים. (כך אני יודע לפחות בחלק מהמרפאות הציבוריות)
בדקתי שוב והנה.

L9274בדיקת רופא עור ומין במרפאה309.00160.00164.00

מתוך תעריף משרד הבריאות - המקסימום הוא 309 (במרפאה ציבורית) ולא ממש הבנתי מתי זה 160.
1000 ש"ח זה בדיחה של בתי החולים. (הייתי במקום כזה שהיה כתוב שאם אין התחייבות צריך פיקדון 1000 ש"ח - ואח"כ כשהייתי אצל הרופא הוא אמר לי שאני יכול לבא אליו ב160 ש"ח לביקור בלי התחייבות)
מצורף קישור

מקסימום תנסו לבקשה החזר על הביקור - ואם לא יאשרו תשלחו פניה מפורטת עם תלונה על כך שלא היה רופא זמין לאשר.
להבנתי (יתכן שאני טועה) הסיכוי שלא תקבלו ע"ז החזר הוא נמוך.

• הוסף לסימניות
במרפאה ציבורית - תור בלי טופס 17 יעלה בסביבות 160 ש"ח תלוי בביטוח משלים. (כך אני יודע לפחות בחלק מהמרפאות הציבוריות)
בדקתי שוב והנה.

L9274בדיקת רופא עור ומין במרפאה309.00160.00164.00

מתוך תעריף משרד הבריאות - המקסימום הוא 309 (במרפאה ציבורית) ולא ממש הבנתי מתי זה 160.
1000 ש"ח זה בדיחה של בתי החולים. (הייתי במקום כזה שהיה כתוב שאם אין התחייבות צריך פיקדון 1000 ש"ח - ואח"כ כשהייתי אצל הרופא הוא אמר לי שאני יכול לבא אליו ב160 ש"ח לביקור בלי התחייבות)
מצורף קישור

מקסימום תנסו לבקשה החזר על הביקור - ואם לא יאשרו תשלחו פניה מפורטת עם תלונה על כך שלא היה רופא זמין לאשר.
אף אחד לא הביא את הקוד שהוא צריך
כך שזה לא בערך הקוד הנכון
(יש עוד דברים בבית חולים חוץ מבדיקת רופא במרפאה)

• הוסף לסימניות
כן אבל זה הפחד שלי שהם יגידו לי שמבחינתם שאני יחכה לתור מאוחר שזה הרבה זמן לחכות
זה שלא חיכיתי לטופס 17 הם יגידו לי בעיה שלך ותשלם.

• הוסף לסימניות
כן אבל זה הפחד שלי שהם יגידו לי שמבחינתם שאני יחכה לתור מאוחר שזה הרבה זמן לחכות
זה שלא חיכיתי לטופס 17 הם יגידו לי בעיה שלך ותשלם.
לקופה לא אמור להיות משנה מתי אתה הולך לתור
אם יש הצדקה להתחייבות מקבלים אותה

• הוסף לסימניות
ולא ממש הבנתי מתי זה 160.
ההסבר לכך:
1659094831384.png

• הוסף לסימניות
תודה.
התשלום עבור הטיפול הינו לבית החולים עצמו,
במידה ויאשרו טופס 17, בית החולים מחזיר את הכסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה