טוקמן שהמספר שלו בשימוש????????

• הוסף לסימניות
יכול להיות כזה דבר? טוקמן כשר של אורנג', כשמכניסים אותו לפלאפון נכתב "רישום סים נכשל" וכשאני מתקשר למספר שאמור להיות של הטוקמן עונה לי איזה גברת.........
מה ההסבר???

• הוסף לסימניות
מישהו גנב המספר בטעות (או לא..)

• הוסף לסימניות
ומה אמורים לעשות עם הטוקמן הזה?

• הוסף לסימניות
זה שתמיד היה בשימוש? כי אם מספר לא בשימוש לתקופה מסויימת (לא זוכרת מה בדיוק) הוא נכנס למאגר של משרד התקשורת (?) והם יכולים לתת אותו למישהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1995868:
זה שתמיד היה בשימוש? כי אם מספר לא בשימוש לתקופה מסויימת (לא זוכרת מה בדיוק) הוא נכנס למאגר של משרד התקשורת (?) והם יכולים לתת אותו למישהו אחר.

בחיי לא שמעתי דבר כזה, אם עכשיו אני מחליט לגנוז את הפלאפון שלי לשנתיים אז עוד שנתיים פתאום המספר שלי לא יהיה פעיל???
זה מספר שמתחיל ב 05485 כך שהוא לא יכול להיות יותר מידי ישן.
[טוקמן שנרכש לפני מספר ימים]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1995975:
בחיי לא שמעתי דבר כזה, אם עכשיו אני מחליט לגנוז את הפלאפון שלי לשנתיים אז עוד שנתיים פתאום המספר שלי לא יהיה פעיל???
זה מספר שמתחיל ב 05485 כך שהוא לא יכול להיות יותר מידי ישן.
[טוקמן שנרכש לפני מספר ימים]

הם יכולים לקחת המספר רק אם זה לא בשימוש של יותר משנתיים, וגם אז לא נותנים את זה מיד ללקוח, אלה זה רק נכנס למאגר.
בכל אופן האפשרות שלי נראה הנכון, מה עושים? מתקשרים למספר ושואלים, שלום. רציתי לברר איך יש לכם המספר כי הרי זה המספר שלי. ויש עוד שיטה, פשוט לנייד המספר בחזרה..

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא לא היה בשימוש? שיחות יוצאות?
אם יש רק שיחות נכנסות זה יכול לקרות?

• הוסף לסימניות
לא בשימוש זה נקרה שלא עושים שיחות יוצאות,
וגם אז זה לא צריך לקרות אך יש כזה דבר שזה קורה.
(ולפותח האשכול אם לא הסתדרת תוכל לפנות באישי)

• הוסף לסימניות
לא בשימוש

הכוונה קו ללא עלות (כגון טוקמן).
ואז אם לא מוציאים שיחות שנה, החברה רשאית להחזיר לעצמה את המספר, ולתת אותו ללקוח חדש.

• הוסף לסימניות
אז מה נשאר? יש לי מה לעשות עם הטוקמן הזה או ישירות לפח הקרוב....?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;1996570:
לא בשימוש זה נקרה שלא עושים שיחות יוצאות,
וגם אז זה לא צריך לקרות אך יש כזה דבר שזה קורה.
(ולפותח האשכול אם לא הסתדרת תוכל לפנות באישי)

נכתב ע"י תמים;1996851:
אז מה נשאר? יש לי מה לעשות עם הטוקמן הזה או ישירות לפח הקרוב....?

...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה