- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1999165:שמת לב ,שכולם ברחו מהאשכול??
ורק אנחנו נשארנו לשמור עליו.....?![]()
או שנבהלו מהחשיפה .או שהם הלכו להחליף שם ניק.
נכתב ע"י bracha;1999171:גם אני כאן, שומרת עליכם מרחוק![]()
נכתב ע"י ימית;1999167:אני פתחתי את הניק שלי בקיץ, כשרק חלמתי על הים ומרוב עומס לא ביקרתי בכלל בים באותו קיץ, אז זה מה שיצא...
נכתב ע"י פלאפון;1999157:
את לא רצינית???? את צוחקת איתנו???
יעעלה עכשיו בגלל זה , אל תכנסי לפרוג ,עד שהוא יפייס אותך..![]()
נכתב ע"י פלאפון;1999186:טוב הקשבנה ......
אין לי כח לפתוח אשכול חדש ..
בא לי לגוון את הקיגל תפו''א ולהוסיף בצל ילך לי???
נכתב ע"י תקוה;1999188:אלא מה?
ישביח לך את הטעם מאוד
את יכולה להוסיף גם גזר ובטטה
תודהההההההההההההההההה!!!נכתב ע"י תקוה;1999188:אלא מה?
ישביח לך את הטעם מאוד
את יכולה להוסיף גם גזר ובטטה
בהשפעת האשכול ,הכל הולך...נכתב ע"י ת'כלס;1999190:חחח
איך קישרת.
טעים מאוד תטגני קודם
נכתב ע"י בפונטציאל;1999169:או שנבהלו מהחשיפה .או שהם הלכו להחליף שם ניק.![]()
אז תקשיבי ,אם אפח'ת לא שומעת...נכתב ע"י בפונטציאל;1999196:נראה לי שבאמת רק אנחנו.
![]()
אני.... הרמתי אצבע ראשונה.. (את אוהבת תפו''א ובצל??נכתב ע"י מוריהלי;1999204:מחר שבת מחר שבת שבת קודש.......
מה מזמינה אותי לסעודה?...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים