זה אמור להיות הדודה סם לא?נכתב ע"י הדוד סם;1997191:הדוד סם???
אין לי מושג למה בחרתי.
אויי סליחה...........................נכתב ע"י הדוד סם;1997206:
אני גבר!!!
נכתב ע"י פלאפון;1997216:אויי סליחה...........................
חשבתי ש...זה אישה..
נכתב ע"י לנדא;1997113:למה קוראים לי "לנדא" מי ידע???
![]()
![]()
נ.ב. בעיני בפורום שבו מגיבים גברים ונשים לא נכון לכתוב את השם הפרטי בניק ובוודאי לא החיבה...
אבל זה כבר נושא ממממממשש לא פורימי...
צודקים!נכתב ע"י הדוד סם;1997219:רגע, פלאפון זה גבר או אשה?
זה נשמע שם גברי.
נכתב ע"י שושיה;1997242:פלאפון היא אשה מקסימה (מהכרות אישית)
כשהצטרפתי לפרו, כלומר לפני, הופעתי בשם אבי, העליתי תמונות תחת הניק שלו, ובגלל ריבוי הטעויות הוחלט שאפתח ניק בעצמי (הניק שלו לא פעיל היום-למתענינים)
ישבנו על המדוכה איך להיקרא ואז נזכרתי בשם הספרותי שלי-שושי, (פעם כתבתי) ולמה שושי? יש לי הרבה שמות ואחד מתוכם בתרגום לעיברית-שושנה.
אבל שושי, שני, שושית, שושה היה תפוס, רק השם הבלתי מתעכל, שושיה, היה פנוי וכך נקרא שמי בפרוג.
נכתב ע"י שושיה;1997242:פלאפון היא אשה מקסימה (מהכרות אישית)
כשהצטרפתי לפרו, כלומר לפני, הופעתי בשם אבי, העליתי תמונות תחת הניק שלו, ובגלל ריבוי הטעויות הוחלט שאפתח ניק בעצמי (הניק שלו לא פעיל היום-למתענינים)
ישבנו על המדוכה איך להיקרא ואז נזכרתי בשם הספרותי שלי-שושי, (פעם כתבתי) ולמה שושי? יש לי הרבה שמות ואחד מתוכם בתרגום לעיברית-שושנה.
אבל שושי, שני, שושית, שושה היה תפוס, רק השם הבלתי מתעכל, שושיה, היה פנוי וכך נקרא שמי בפרוג.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים