טוק טוק מי אני ומה שמי

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;1997655:
"מאי נפקא מינא שתדעו למה שמי?
אבל אם בכל זאת תרצו לדעת, מכיוון שהננו תאומות, וכל פעם מישהי אחרת מאיתנו נמצאת פה. אז מאי נפקא מינא מי זאת אני או היא? :cool: "

את צודקת בכל מילה, מאי נפקא מינא מינא אם זאת את או אני?

(לא הצלחתי לצטט אותך, בעצם זה אותי. טוב, מאי נפקא מינא?)

רציתי לעשות לך צלצול, אבל לא הצלחתי. אז קבלי את תשובתי, טוב מאוד! מאי נפקא מינא שלי:cool::cool:
ד.א נכון אנחנו דומות?

גם אני יסביר את השם המוזר שנפל בחלקי...

קשר- ראשי תיבות שמי, שם בעלי ושם משפחתינו....
ובגלל שזה היה תפוס בכל הוואריאציות קש"ר, ק.ש.ר, אז פשוט הוספתי עוד מילה.
(אח"כ בא איזה ספר טלפונים קשר כשר בבני ברק וגנב לי את השם)

נכתב ע"י רותי קפלר;1997338:
את השם הפרטי בחרו הוריי. את שם המשפחה גם כן הם בחרו, כשאירסו אותי.
לענ"ד, וידוע לי שיש חולקים, הדבר הנכון והצנוע לאשה חרדית בפורום ציבורי מקצועי להקרא בשמה המלא.
מבחינתי (וכך גם נוכחתי בשטח), קריאה בשם מלא ומזוהה היא כמו חומה שאומרת: 'עצור'.
בשונה מ'עט' או 'עפרון100', שאנשים מתלוצצים איתו/ה בלי לדעת אם הוא גבר או אשה.
רותי, זה אומץ להזדהות ככה בשם!

ולעניין השם שלי:
אז ov כבר גלתה שאנחנו בנות דודות... היא רק לא גלתה שאמרתי לה מראש שלא בטוח שיהיה לי זמן להכנס להגיב. לא התחבאתי מאף אחד, אבל גם לא היה לי טיפת זמן היום.

אז ככה: ישבתי על המדוכה, שבעה ימים ושבעה לילות. ויחד עם שבעת טובי העיר הוחלט ש: א - האות הראשונה של השם שלי ייצג אותי נאמנה בתור האות הראשונה בשם הניק. וירושלמית? כשנרשמתי לפרוג, גרתי בירושלים. הירושלמיות נשארה לי מהזמן בו גרתי בירושלים. חוץ מזה אני ירושלמית באופי. על זה אני לא מוותרת...!

עוד קוראים בכלל? לא נכנסתי אתמול...
תודה על האשכול - היה מרתק לקרוא את כל הסיפורים.
הניק שלי (אחרי שחשבתי עליו כמה ימים רצוף) הוא בגלל ש-ככה זה בחיים. יש כל מיני שילובים מוזרים וצריך להתמודד איתם. וכדאי לקחת את זה באיזי ולנסות אפילו להנות.

טוב, לא באמת. זה פשוט המאכל האהוב על האחות האהובה עלי.

ואני ??

אני, פשוט רציתי משהו פשוט

(ד"א אני אישה...אולי נשנה לפשוטה?? ...לא!)

טוב..
אז אני תהילה, וכשבחרתי את השם משתמש, נשמטה לי האות L ונשארתי בתהייה...

תוהה לעצמי, מה הייתי מספיקה לעשות בחיים, לולא הייתי מכורה לפרוג?? ;)

כל הודעה שאני כותבת,
אני בודקת מחובר כ....
יש לי שתי שמות ניקים,
אחד בשמי המלא,
ואחרי שנמאס לי מכל האחיות גיסות שכנות וחברות שמסתובבות פה,
ומתקשרות על כל מילה שלי לשאול האם היא נכונה,
אז פתחתי שם חדש,
למה אקורד,
כי זאת המילה הראשונה שהיתה פנויה :)
אני ממש לא יודעת לנגן:rolleyes:

gol- ההתחלה של שמי הפרטי.

כשהתרחבתי מ'סופרת סתם' לכותבת שיווקית, חשתי צורך בניק מייצג בפרוג.
הייתי אז בתחילת דרכי, ורציתי להביע את הכשרון שלי לפגוע בול בנקודה. הודעתי בפורום כותבות על היותי 'בול פגיעה'. מנהלת הפורום הודיעה לי שהשם הזה תפוס למשרד פרסום, ולכן הציעה לשנות ל'קליעה'.
עכשיו אני עוסקת כל היום בלקלוע לסל..
(ואני דווקא טובה בכדורסל:)).

נכתב ע"י בול קליעה;1998100:
כשהתרחבתי מ'סופרת סתם' לכותבת שיווקית, חשתי צורך בניק מייצג בפרוג.
הייתי אז בתחילת דרכי, ורציתי להביע את הכשרון שלי לפגוע בול בנקודה. הודעתי בפורום כותבות על היותי 'בול פגיעה'. מנהלת הפורום הודיעה לי שהשם הזה תפוס למשרד פרסום, ולכן הציעה לשנות ל'קליעה'.
עכשיו אני עוסקת כל היום בלקלוע לסל..
(ואני דווקא טובה בכדורסל:)).

ואני חשבתי שהקליעה זה בכוונה..
נשמע הרבה יותר קריאייטיבי מ"סתם" בול פגיעה

נכתב ע"י wald;1998103:
ואני חשבתי שהקליעה זה בכוונה..
נשמע הרבה יותר קריאייטיבי מ"סתם" בול פגיעה

היום אני כבר יודעת לומר שקליעה מסמלת על אלמנטים נוספים. כמו קליעת חלות בצורות יצירתיות, וכו. והייתי מעדיפה אותו על המילה 'פגיעה' שיכולה לפגוע באי מי..
אבל זו האמת וכל האמת שעומדת מאחורי הניק..

איפה מרגרינה?
:D

ואני סתם אחת ;)

סתם - כי רציתי סתם שם לא מחייב
אחת - כדי שבכ"ז תדענה שאני אישה :)

ואני נרשמתי בשנה האחרונה כך שכל ה"לאה" היה תפוס
וגם כל ה"ללי"
אז נשאר "לאי"
שילוב של לאה-ללי

ימבמבם הגיע מהשראת הדוריטוס, מרגרינה, מלפפון, במבה נוגט, מקופלת ועוד ועוד מוצרי המרכול השכונתי, אז החלטתי ללכת על משו שא"א לקנות בסופר ושתמיד בתור ילדה ח-ל-מ-ת-י עליו, המתוק -מתוק דביק-דביק הזה שאמא שלי כלכך לא אהבה שנאכל:D:rolleyes::D

אגב שמתם לב שרוב המגיבות הם נשים?

נכתב ע"י במבה נוגט;1997858:
עוד קוראים בכלל? לא נכנסתי אתמול...
תודה על האשכול - היה מרתק לקרוא את כל הסיפורים.
הניק שלי (אחרי שחשבתי עליו כמה ימים רצוף) הוא בגלל ש-ככה זה בחיים. יש כל מיני שילובים מוזרים וצריך להתמודד איתם. וכדאי לקחת את זה באיזי ולנסות אפילו להנות.

טוב, לא באמת. זה פשוט המאכל האהוב על האחות האהובה עלי.
יש פה עוד איזה במבה לא?

נכתב ע"י ימבמבם;1998209:
ימבמבם הגיע מהשראת הדוריטוס, מרגרינה, מלפפון, במבה נוגט, מקופלת ועוד ועוד מוצרי המרכול השכונתי, אז החלטתי ללכת על משו שא"א לקנות בסופר ושתמיד בתור ילדה ח-ל-מ-ת-י עליו, המתוק -מתוק דביק-דביק הזה שאמא שלי כלכך לא אהבה שנאכל:D:rolleyes::D

אגב שמתם לב שרוב המגיבות הם נשים?

חחח
סיפרתי לבעלי על האשכול החמוד הזה,
אז הוא אומר לי ובטח רק נשים מגיבות שם, לא?
צדק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה