טוק טוק מי אני ומה שמי

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
שימו לב לתאריך המופיע ליד הניק, חדשה למדי, הלא כן?!
וכעת לסיפור המלא:
המחשב שלי מיועד לצרכי עבודה ועומד הן לרשותי והן לרשות חברתי (אנחנו עובדות על מחשב אחד כיון שרוב העבודה היא לאו דוקא ממוחשבת... בקיצור, נכנסנו לפרוג תחת ניק אחד (הסיסמא שמורה במחשב...) כך שלפעמים הופיעה הודעה בשמנו כאמא ל 3 בנים ולפעמים כאמא לבת חביבה... לעיתים כשמנה (אני*) :mad: לעיתים כרזה (חברתי) וכן הלאה...
עד שהחלטנו לשים לדבר סוף ופתחתי ניק חדש (שווה להכיר: יוזמתית:))
הבנתן אותנו??

לילה טוב על הנושא הנחמד, תמשיכו לשמח אותנו!!!:rolleyes::):p

נכתב ע"י ברכהלה;1998490:
כשנרשמתי לפרוג ניסיתי להירשם בשמי המקורי והוא היה תפוס בכל הוריאציות האפשריות... אז עברתי לנסות את השם השני שלי - ברכה בצירוף הסיומת "לה" כי כל שאר הברכות לנטיותיהן היו תפוסות גם הן...
מאז הספקתי להתחרט על השם המצחיק הזה שממש לא קשור אלי משום כיוון...הייתי ממש רוצה לשנות לשם העסק שלי פרספכתיבה- אבל עד שאבין איך עושים את זה...אצטרך להמשיך להתברך עם הברכהלה הנצחי...
אומרים שלאנשים עם 2 שמות כדאי מדי פעם להשתמש גם בשמם השני שלא יישכח- אני חושבת שאני מן המהדרים במנהג זה בזכות פרוג...;)

גם אצלי ברכה זה השם השני.
כשהייתי קטנה התעצבנתי על אבא שלי שהוא הוסיף לי את השם הזה, במחילה מכל הברכיות... (בדרך לבית הכנסת החליט להוסיף 'ברכה' לוידת איך אמא שלי עמדה בזה...:))
בסוף אני מוצאת את עצמי משתמשת בו כמעט כמו בשמי הראשון.

ובענין האשכול - תמיד חשבתי שבטח מתחת לכל הניקיות כאן כנראה שיש הרבה שאני מכירה, עכשיו מסתבר שלא...

נכתב ע"י גודיתי;1998639:
מסכימה לי לנחש בקול?

השם שלה התנוסס במפורש תקופה קצרה, עד ששונה לכוכב...
יפית, נכון?

יש כמה אביטל חסידיות המקור לכל מי שאני מכירה זה אשתו או בתו של ר' עמרם חסיד. חלק הוגות את זה ויטי, אביטלה, או סתם אביטל

וואי, בעקבות האשכול ממש בא לי להחליף לשם מסתורי/ הזוי/ מסקרן
עם סיפור עסיסי מאחוריו
אולי עד פורים הבא...

נכתב ע"י בתיה G;1998862:
גם אני מכירה, אפילו 3!:rolleyes::)
בתיה, ברור שאנחנו מכירות כל משפ' ---- הם יש להן את השם אביטל..
ויש אחת מקורית מאוד ,שקוראת לבת שלה אביטל כמו שקוראים ,לא מעוקצו ולא מדובשו..
:p

נכתב ע"י אילה 400;1998978:
וואי, בעקבות האשכול ממש בא לי להחליף לשם מסתורי/ הזוי/ מסקרן
עם סיפור עסיסי מאחוריו
אולי עד פורים הבא...

הסיפור העסיסי כאן הוא שמן הסתם כל אחד מסתתר עם שתים או שלוש שמות:D

נכתב ע"י שפריץ;1998965:
השם שלה התנוסס במפורש תקופה קצרה, עד ששונה לכוכב...
יפית, נכון?

היא אמרה שהשם משפחה שלה זה זגג באוקראינית כלשהית
אז הלכתי לגוגל טרנסלייט.
השאלה אם היא מסכימה לגלות.

נכתב ע"י גודיתי;1998982:
היא אמרה שהשם משפחה שלה זה זגג באוקראינית כלשהית
אז הלכתי לגוגל טרנסלייט.
השאלה אם היא מסכימה לגלות.
פחחח

נכתב ע"י בפונטציאל;1999002:
מה המשותף בין שניכם ?....
פלאפון וגעלה...:D

רטט..:eek:
חחחחחחחחח אהבתי!!!!!!!!!!!!
אבל מצד שני ,געלה אני לא מסוגלת לראות ולא להריח ,ופלאפון
אני לא יכולה בלי זה ...:D

נכתב ע"י בפונטציאל;1999002:
מה המשותף בין שניכם ?....
פלאפון וגעלה...:D

רטט..:eek:

אוי... ס'גוט!
:):p

ממש משעשע האשכול הזה.... לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך:cool:

נכתב ע"י פלאפון;1998638:
יש הרבה שמות שבהגיה שלהם זה שונה ..
קחי את רותי -אני מכירה אחת שקוראים לה ריסי ...(באידישאיות...:p)
או פרידה -פרידי -ופריידי.
דבורה -דולי.
בילה- ביילי.
אביטל -אביטל (במלרע)
ועוד....................................

דייי. סוף סוף הסנתי מה המקור של השם ריסי...

נכתב ע"י שרה'לה;1999003:
בפוטנציאל, יש לך פוטנציאל... :):):)

ברוך שכיוונת לשמי, וזהו הנגזרת.
התלבטתי רבות בהירשמי לפרוג.

ניסיתי מזלי להיכנס לפורומים שונים אך ננעלו בפני :mad:

החלטתי אני בפונטציאל ויהי מה! ;):p
לאט לאט מצליח לי, חסדי ה':D:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה