טוק טוק מי אני ומה שמי

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;1997655:
"מאי נפקא מינא שתדעו למה שמי?
אבל אם בכל זאת תרצו לדעת, מכיוון שהננו תאומות, וכל פעם מישהי אחרת מאיתנו נמצאת פה. אז מאי נפקא מינא מי זאת אני או היא? :cool: "

את צודקת בכל מילה, מאי נפקא מינא מינא אם זאת את או אני?

(לא הצלחתי לצטט אותך, בעצם זה אותי. טוב, מאי נפקא מינא?)

נכתב ע"י מאי נפקא מינא;1997715:
רציתי לעשות לך צלצול, אבל לא הצלחתי. אז קבלי את תשובתי, טוב מאוד! מאי נפקא מינא שלי:cool::cool:
ד.א נכון אנחנו דומות?

תפסיקי לדבר לעצמך:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

שמי האמיתי הוא מתושלח בישגדא.
אין לי מושג למה .. אבל תמיד התביישתי בשם שלי .
ובגלל שתמיד חלמתי על השם דניאל כי שמעתי שכל אלו שנקראים בשם הזה הם אנשים חכמים נבונים מוכשרים מוצלחים וכו וכו לכן בחרתי בשם המדהים הזה ..

נכתב ע"י א-ירושלמית;2001656:
ולעניין השמות והכינויים, בסופו של דבר יש לכל אחד ואחת שמגיב/ה סגנון מסויים שמסגיר אותה. הסגנון הזה יחודי ועקבי, וזה סוג של 'חותמת' על ההודעות.
זה שימוש בסימני פיסוק, משלב לשוני, חלוקה לפסקות, 'אנטר'ים, סגנון כתיבה, ועוד הרבה הרבה אפיונים שקשה לתת להם הגדרה מסויימת מאד, אבל הם מצטרפים למארג שלם שמאפיין כל ניק ביחודיות משלו.

סתם, בשביל האקשן: יש לי ניק לא ממש פעיל, שלא מזמן השתמשתי בו (לא עשיתי בו הרבה שימוש בכלל).
מי שינסה לעלות על זהות העומדת מאחורי הניק הזה, לא ינחש לעולם שזו אני!!!

א ירושלמית!
איך השם שלך צבוע בצבע צהוב חול

נכתב ע"י א-ירושלמית;2001656:
ולעניין השמות והכינויים, בסופו של דבר יש לכל אחד ואחת שמגיב/ה סגנון מסויים שמסגיר אותה. הסגנון הזה יחודי ועקבי, וזה סוג של 'חותמת' על ההודעות.
זה שימוש בסימני פיסוק, משלב לשוני, חלוקה לפסקות, 'אנטר'ים, סגנון כתיבה, ועוד הרבה הרבה אפיונים שקשה לתת להם הגדרה מסויימת מאד, אבל הם מצטרפים למארג שלם שמאפיין כל ניק ביחודיות משלו.

סתם, בשביל האקשן: יש לי ניק לא ממש פעיל, שלא מזמן השתמשתי בו (לא עשיתי בו הרבה שימוש בכלל).
מי שינסה לעלות על זהות העומדת מאחורי הניק הזה, לא ינחש לעולם שזו אני!!!

חנון? הרבה זמן לא ראינו אותה, אולי כדי שלא נזהה, צצה לה פתאום שוב...

ראיתי את האשכול הזה רק עכשיו ובגללו בזבזתי הרבה זמן.
למה סיגלית?
שם המשפחה שלי הוא סגל
ואת בעלי מכנים במשפחה: מר סיגל.
אז אני סיגלית, לא?

ומזמן אני לא אנונימית.

למה קראתי לי up? סתם רגע של התעלות;)

(רוחנית כמובן:)

זהו?:confused:
נרדמתם?:eek:
איפה כל הניקים שלא שיתפו פעולה?:mad:
תתעוררו, רוצים לשמוע גם אותכם...:):):)

לא שמת לב?
הנורמלי האחרון ער עכשיו.... :)

נכתב ע"י ירושלמית0;2005291:
זהו?:confused:
נרדמתם?:eek:
איפה כל הניקים שלא שיתפו פעולה?:mad:
תתעוררו, רוצים לשמוע גם אותכם...:):):)

בסדר, אם את מתעקשת...

נמה, כי כך הרגשתי כשנרשמתי + זה השם הפרטי שלי חסר אות

נכתב ע"י נמה;2005317:
בסדר, אם את מתעקשת...

נמה, כי כך הרגשתי כשנרשמתי + זה השם הפרטי שלי חסר אות
מותר לי לגלות?:p

חיה
כי אני אוהבת את השם הזה.
והוא היה תפוס אז כתבתי את האות N במקום ח.

שמערל וזלמן היו תפוסים אז בחרתי בשם השלישי שלי....

וגילוי נאות למי ששואל: אשתי מתעצלת לפתוח ניק בנפרד, למרות שהניק הוא גברי טהור...

נכתב ע"י געציל;2005398:
שמערל וזלמן היו תפוסים אז בחרתי בשם השלישי שלי....

וגילוי נאות למי ששואל: אשתי מתעצלת לפתוח ניק בנפרד, למרות שהניק הוא גברי טהור...

אז כדאי שהיא תפתח מהר. באמת היה לי מוזר ניק בשם געציל שואלת על קנית פאה...:D

טוב אז היה לי שם אחר ולמרות שלא הגבתי בו , רבים מסביבתי ידעו על השם.
ולכן, כשנרשמתי שוב בשביל להשתתף ולהגיב חיפשתי שם שאף אחד לא יעלה על קצה דעתו שהוא מכיר...
אז לא, אני לא מעדות המזרח.

שוקושוק

למה?
שאלה טובה!!

ככה:D

(באמת אין לי מושג למה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה