- הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr777;2459257:רק אני מדמיינת את הכנס שפרוג יעשו,
בו תסתובב כל אחת עם שם הניק שלה בתג הזיהוי?
![]()
היה משהו כזה, בפורמה. באמת היה מרתק.
![]()
נכתב ע"י wald;2459247:מציאת משפחולוגיה בפורום יכולה להיות מרתקת.
נכתב ע"י בית היין;2459370:לשם שלי שלוש סיבות,
שלוש סיבות לשם שלי,
לולי היו לו שלוש סיבות
לא היה זה השם שלי...
נכתב ע"י MP3;1996861:ואני פשוט אם כפול 3 ילדים בלע"ר
נכתב ע"י חני ראובני;1996645:אם אתם בקטע פורימי,
אז דוגרי אני לא מבינה את האנונימיות בשמות ניקים מוזרים
או בהעלאת תמונות של הילדים עם טשטוש הפנים.. זה נגד עין הרע או שמא יזיק בשידוכים..
לא מבינה,
ולמי שיאמר ששם הניק זה מה שיצא לו ולא התכוון וכו'- אפשר להחליף,
נכתב ע"י ariels;2458776:יהודית נחמן שמואל פנחס ישראל[/QUOT]
בול אחד...
![]()
נכתב ע"י שרה arch;2460614:בטח אותי אף אחת לא מכירה פה,
כי אני חדשה פה...
(אם בכל זאת מישהיא מכירה שתצלצל)
נכתב ע"י שרה arch;2460614:בטח אותי אף אחת לא מכירה פה,
כי אני חדשה פה...
(אם בכל זאת מישהיא מכירה שתצלצל)
נכתב ע"י wald;2460617:טעית באשכול....
נכתב ע"י חצרות;2459012:עכשיו זה השם שלי - כי זה שם העסק שאני פותחת!!!!!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים