טורטיה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר הרבה זמן טורטיה של איגוד הרבנים ואני לא מוצאת. אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות לא בהכשר חתם סופר?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה חודשים בחנות של סאטמר-חזון איש פינת ישמח משה

• הוסף לסימניות
יש בהכשר של הרב רובין של חברה אלסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירתרם;1393014:
אני קניתי לפני כמה חודשים בחנות של סאטמר-חזון איש פינת ישמח משה
התקשרתי אליהם עכשיו ונגמר.

• הוסף לסימניות
לשובע יש גליליות אם מעניין אותך

• הוסף לסימניות
סליחה על הפלישה, אבל אם כבר נפתח אשכול הייתי שמחה לקבל מתכון טוב לשימוש בטורטייה

• הוסף לסימניות
יש של חברת שלושת האופים בהכשר הרב לנדא . ניתן להשיג בסניפי השופרסל.
אני ממלאת אותם במוקפצים למיניהם. ארוחה זריזה ומאד טעימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;1393606:
סליחה על הפלישה, אבל אם כבר נפתח אשכול הייתי שמחה לקבל מתכון טוב לשימוש בטורטייה

בעיקרון טורטיה דיי טפלה בטעם וכל מילוי שהולך טוב עם בלינצ'ס יכול להיות פה טוב:
אני ממלאה ב:
חזה עוף עם בצל (ופטריות)
ירקות
בשר טחון
ועוד......
ניתן לגלגל ולאפות, או לגלגל, לצפות כמו שניצל ולטגן.
מעולה!!!
כמובן רוטב פטריות למעלה.

לארוחת ערב קלילה לבן שלי אני מניחה את הטורטיה לכמה דק' על המחבת ללא שמן כדי שתתחמם. מורחת גבינה, שמה חביתה ומגלגלת- הבן שלי מתענג על זה.
למבוגרים שביננו:
מטגנים בצל, מוסיפים פטריות (עדיף טריות) מתבלים במלח, פ. שחור, שקית רוטב פטריות (אבקה). ממלאים בטורטיה, מפזרים גבינה צהובה, מקפלים ואופים מעט- מעדן!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה