כללי טורים באינדיזיין - עזרתכם בבקשה

• הוסף לסימניות
א. יש לי 2 טורים עם מילת פתיח מודגשת וגדולה וזה גורם לאי שוויון בגובה בהתחלה, מה הפתרון?
ב. הטורים למטה (גם כשאין מילת פתיח) גם לא מסתיימים יחד, יש דרך יותר מוצלחת חוץ מהכפתור הזה justify vertical?
תודה רבה לעונים

קבצים מצורפים

• upload_2018-1-10_23-36-12.png
    upload_2018-1-10_23-36-12.png
    KB 288.2 · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
לבי השאלה השניה אפשר לנסות באפשרות Balance Columns שנמצאת ב-Ctrl B

• הוסף לסימניות
לבי השאלה השניה אפשר לנסות באפשרות Balance Columns שנמצאת ב-Ctrl B

לסמן את האפשרות הזו? ניסיתי, לא עשה כלום
יש עוד אפשרות? אני לא אוהבת את המריחה של הטור המאולצת

• הוסף לסימניות
אפשר להקפיץ אשכול?
הייתי צריכה גם ליישר מסמך עם 2 טורים
עשיתי קונטרול B ו > justify vertical.
עם ערך 5 מ"מ וזה יושב מעולה.
הבעיה שלי היא בסיום פרק.
כששם אני רוצה שהטקסט לא ימרח עד סוף העמוד אלא יסתיים באמצע.
עשיתי כמו שאמרו שורה ריקה ואצלה לבטל את המאפינים של הטוירם
אבל זה לא עוזר לי
כי זה עדיין נמרח עד קצה העמוד.
איך אפשר לבטל תוך כדי בחירת טקסט את האופציה הזו של justify vertical,
ולא ע"י בחירת התיבה עצמה?
תודה רבה למי שהצליח להבין את השאלה, ולמי שיענה תשובה...

• הוסף לסימניות
יש סקריפט במיוחד לזה של אביחיל אליעזר.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את השאלה, אפשר להקטין את תיבת הטקסט ידנית כל סוף פרק.

• הוסף לסימניות
תודה, נכון.
אבל בגלל שאני צופה שיהיו ללקוח שינויים, ועמודים שיתווספו אני רוצה שההגדרה תחול על הטקסט ולא על התיבה.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את השאלה, אפשר להקטין את תיבת הטקסט ידנית כל סוף פרק.

זה יעזור אך לא יצא מדויק. צריך להקטין אותה ברמה של לידינג שווה לקודמיו. אפשר להבחין ישר שעשו כאן משהו לא מקצועי... בכל מקרה, היא רוצה משהו אוטומטי ולא לעבור על כל סופי הפרק

• הוסף לסימניות
זה יעזור אך לא יצא מדויק. צריך להקטין אותה ברמה של לידינג שווה לקודמיו. אפשר להבחין ישר שעשו כאן משהו לא מקצועי... בכל מקרה, היא רוצה משהו אוטומטי ולא לעבור על כל סופי הפרק
אני עשיתי כך כמה פעמים, וכמובן גם יישור למטה, לא חושבת שיצא לא מקצועי- רק שמצריך יותר עבודה. ותלוי כמה מעמדים.
תמיד אפשר להשקיע ולקצר תהליכים. למעמדים כסדר אפילו מומלץ!

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה הראשונה בדף,
יש לך כותרות של ספאן קולומס?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לבטל תוך כדי בחירת טקסט את האופציה הזו של justify vertical,
ולא ע"י בחירת התיבה עצמה?

הסקריפט הראשון שכתבתי לאינדיזיין! פותר בדיוק בעיה זו.

Screenshot 2019-01-16 at 10.06.32 pm.png

הוא בעצם ״חיפוש והחלפה״ על סגנונות אובייקט...

אפשר להחיל סגנון אובייקט [עם ההגדרות יישור ללמעלה] על כל מסגרת אחרון שבפרק באופן אוטומטי!
וזאת ע״י חיפוש סגנון פסקה של כותרת פרק, ולהחיל הסגנון אובייקט על המסגרת הקודמת.
ויש לזה עוד דרכי חיפוש והחלפה, כפי שניתן לראות בצילום מסך.
מי שמעוניין בזה יכול לפנות אלי בפרטי.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה