טושטושים

• הוסף לסימניות
או 'גוניס'...

יורדים מבגדים?
אם כן, איך?
הגננת של הבן שלי טענה ש'לא צריך לשים סינר כשמצירים בטושטושים', הוא חזר היום עם סריג חדש חדש מלוכלך לגמרי!

• הוסף לסימניות
תלוי איזה סוג.
פעם היה לי סוג שירד מעולה בכביסה,
בשנה האחרונה לא מצאתי סוג טוב ואני מלבישה סינרים לילדים.

• הוסף לסימניות
הטושטושים של אומגה יורדים בכביסה. אם כתוב על הטושטוש רחיץ אמור לרדת בכביסה.
למרות שאני פחדתי כשזה היה על סריג אך הכל יצא... ודווקא על פוטר נראה לי פעם אחת לא יצא עד הסוף

• הוסף לסימניות
באסיפת הורים בגן של ביתי בשבוע שעבר היו כמה אמהות שטענו שהטושטושים יורד מהבגדים חוץ מהצבע הצהוב שלהם.. לתשומת לבכן!!!!

• הוסף לסימניות
שום יורדים ושום רחיצים.כבר זרקתי לפח כמה וכמה בגדים שהגננת אמרה שזה רחיץ ולכן לא שמו סינר

• הוסף לסימניות
דווקא צהוב ירד לי מסריג (בשנה שעברה) שהיה מלא מלא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר המעלות;1430262:
באסיפת הורים בגן של ביתי בשבוע שעבר היו כמה אמהות שטענו שהטושטושים יורד מהבגדים חוץ מהצבע הצהוב שלהם.. לתשומת לבכן!!!!

נכון!

האמת היא שלא ריססתי קודם על הבגד סנו אוקסיגן כי הייתי בטוחה שזה ירד ונשארו לי כתמים צהובים על הגינס.

שלחתי לגן סינר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה