יש לך את המכתב? אשמח שתעלי אותו. תודה!אני הבאתי להם שוקולד של שולקטינה עם פירות יבשים מארז מהמם (בחנויות המתנות...)
ומפיץ ריח יפה ארוז יחד
ומכתב יפה שמצאתי פה בפרוג
תוכלי בבקשה להביא את הברכה?אני הבאתי להם שוקולד של שולקטינה עם פירות יבשים מארז מהמם (בחנויות המתנות...)
ומפיץ ריח יפה ארוז יחד
עציף יפה ואפשר לצרף מעדן פרי או שוקולד, כלי עם דגני בוקר (אם יש לה ילדים ומתאים לה...)רוצה לשלוח משהוא לגננת בגן חובה מסורה ומשקיעה ברמות שלא רואים.
לא יצא לי עדיין לשלוח לה השנה כלום. אז אולי עכשיו זה ההזדמנות.
יש לכם רעיון?
חשבתי אולי איזה שייק. אבל מה אפשר להוסיף?
אשמח לרעיונות.
תוכלי לתת לי שם של חנות ספציפית?אני הבאתי להם שוקולד של שולקטינה עם פירות יבשים מארז מהמם (בחנויות המתנות...)
ומפיץ ריח יפה ארוז יחד
איפה אפשר לקנות מארז כזה?ב"ה
אנחנו משתדלים לקנות כל שנה מארז פיצוחים ושוקולדים קטן לכל הגננות מורות סייעות מטפלות...
יוצא בערך 25 ש"ח לכל מארז
אני קניתי בעיצובית בביתרתוכלי לתת לי שם של חנות ספציפית?
יודעת להגיד כמה עולה שם מארז כזה?אני קניתי בעיצובית בביתר
השוקולד עם הפירות היבשים? 30 שקליודעת להגיד כמה עולה שם מארז כזה?
בזכותך קניתי גם את המארז הזה..השוקולד עם הפירות היבשים? 30 שקל
מפיץ ריח תלוי בסוג ובגודל
כיף...בזכותך קניתי גם את המארז הזה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //