כללי ט''ו בשבט מגיע >>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;712326:
נעמה, לך לא צרם העניין? פליאתי.

לא. היה לי ברור שכל מי שעוסק במקצוע יותר מ.... [בא לסמל כמות מועטה של זמן, לא רוצה לנקוב במספר כדי לא להעליב אף אחד], מבין לבד שזה אימג' בנק, ושיוצרת המודעה יודעת שכולם יודעים זאת, ואני לא רואה שום הבדל בין זה לבין מאות מודעות אחרות עם אימג'בנקים שמתפרסמות כאן השכם והערב.

• הוסף לסימניות
אבל פותחת האשכול לא בקשה ע"כ חו"ד אלא על דברים אחרים,
מותר לראות ולשתוק - ולהשאיר את חו"ד והבטן המלאה על העיצוב והקומפוזיציה,
זה ודאי יקדם את המעצבת יותר מקריאת תיגר על שימושה בתמונה מוכנה ללא הודעה מוקדמת

יופי מישהי שהבינה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;712333:
זה ודאי יקדם את המעצבת יותר מקריאת תיגר על שימושה בתמונה מוכנה ללא הודעה מוקדמת.
אני רואה שלא הובנתי.

בוודאי שאין צורך להתריע מראש על שימוש בויזואל מוכן. נו ב'מת!

התרעמתי על התגובות המשתוממות "וואו, איך עשית", (ע"ש. אינלי זמן לצטט)
שלא נענו ב-"קניתי", אלא ב"תודה".

זהכל! לא התכונתי שזה התנפח כך. סורי.

ובמיוחד סורי ממיסיס נמשים.
עבודותייך מדהימות בד"כ, ובולטות בקריאיטיביותן. רילי זה לא היה אישי. :cool:

• הוסף לסימניות
דבר אחד תקחו בחשבון
ביקורת היא דבר שרק בונה ומקדמת
לפעמים זה מעצבן וקשה
אבל לאט לאט לומדים להסתדר עם זה ורק מרויחים
לא תמיד חייבים גם לקבל את הביקורת אבל לשמוע עוד צד תמיד כדאי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;712344:
אני רואה שלא הובנתי.

בוודאי שאין צורך להתריע מראש על שימוש בויזואל מוכן. נו ב'מת!
ol:

דווקא הבנתי אותך מאד,
אבל לא תמיד חייבים להיות רודפי צדק עד כדי כך...
מחלי על כבודו של שאטרסטוק - הוא יסלח לך.
מלבד העמדת פרטים די ידועים על דיוקם - אין כאן תועלת ממשית

מה שאין כן במתן חו"ד לגוף העבודה.

(ואני כבר מכירה אותך מספיק זמן בשביל להבין את ה"הלוך ילך" של תגובותיך ורדיפת האמת האבסולוטית שלך :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;712353:
(ואני כבר מכירה אותך מספיק זמן בשביל להבין את ה"הלוך ילך" של תגובותיך ורדיפת האמת האבסולוטית שלך :))
הסוגריים שחתמו את הודעתך, חסמו ברגע האחרון את דהירתה של מקלדתי. :cool:

מכירה כבר את תכונתי חסרת התקנה הזו (צדק אבסולוטי)? צדקת..
זה שורש העניין ותו כן! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה