כללי ט''ו בשבט מגיע >>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;712180:
איך אמר פעם מעצב שאני מאוד מעריכה?
גם את זה צריך לדעת לעשות.

נסי לתת ללקוח לבחור בעצמו ויזו'אלים מוכנים משאטרסטוק למודעה שלו, כשתגידי לו שהוא יכול לקחת כל ויז'ואל ללא הגבלה.
למרבה הפלא הבחירה שלו תהיה רחוקה מבחירה של מעצב, ורחוקה מלהיות מרשימה.
מסתבר שגם האינטואיציה של לבחור את האימג' הנכון למודעה הספציפית, מבוססת על הניסיון ועל ההכשרה שלנו כמעצבים.

אבל לגבי ההמשך אני מסכימה - לבחור את הויז'ואל זה לא מספיק. חשוב יותר מה עושים איתו.
אבל תסכימי עמי שבמקרה הזה, כל אדם בשוק היה נתפס לויזואל המעניין הזה. אין פה צורך בידע עיצובי. והנסיון מדבר מגרוני - על הויזואל הזה בדיוק! שצוות שלם נהנה ממנו, אף אלו ללא שום קשר לעולם עיצובי כלשהו.
את הידע צריך בשביל לסנן האם אכן הויזואל הקריאיטיבי הזה גם משרת את המטרה, ואם כן - איך לשלבו בצורה מיטבית.

מלבד זאת, צרם לי פה שעיקר התשבחות היו על יצירת הויזואל המוכן, והתקבלו בחיוך צנוע, ללא נסיון להעמיד על הטעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;712197:
אבל תסכימי עמי שבמקרה הזה, כל אדם בשוק היה נתפס לויזואל המעניין הזה. אין פה צורך בידע עיצובי. והנסיון מדבר מגרוני - על הויזואל הזה בדיוק! שצוות שלם נהנה ממנו, אף אלו ללא שום קשר לעולם עיצובי כלשהו.

את הידע צריך בשביל לסנן האם אכן הויזואל הקריאיטיבי הזה גם משרת את המטרה, ואם כן - איך לשלבו בצורה מיטבית.

מלבד זאת, צרם לי פה שעיקר התשבחות היו על יצירת הויזואל המוכן, והתקבלו בחיוך צנוע, ללא נסיון להעמיד על הטעות.

לי לא היה שמץ של ספק שזה ויז'ואל מוכן, ועדיין החמאתי על הבחירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;712161:
אנא, אל תתקיפוני בצרות עין. אבל האם לקחת ויזואל מוצלח מהדף הראשון בתוצאות, ולשותלו במודעה בצורה אקראית, נקרא כעיצוב ברמת על?

כן אין ספק,
(עובדה שלא כולם עושים את זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;712213:
כן אין ספק,
(עובדה שלא כולם עושים את זה)

לא נכון
היום הנושא הזה יותר התפתח > והטובים לוקחים תמונות טובות

וחוץ מזה צודקת ותמיד... שלא חכמה לקחת תמונה ולהרגיש כאילו את בצעת אותה,

חשוב ! לקחת תמונה ולקשר את זה לענין בצורה טובה ולא תקועה :(
,( אז מה אם התמונה חמודה ולי זה הזכיר איזה ויזואל של דאנס , בלי קשר לטו בשבט,
( אני לא הייתי מאשרת תמונה כזאת ...לולא הייתי המבקר ...);)

אה, ומענין לראות מה יצא מזה בסוף?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמותר לקחת ויזואל מוכן, אבל צריך קצת לשנות.
הרבה מהעבודות שלי מבוססות על ויזואלים מאייסטוק ומשטרסטוק, אבל אף פעם אני לא אקח אותם כמו שהם, תמיד אני אשלב איתם תמונות/אובייקטים אחרים.
יוצרת המודעה לקחה ויזואל מוכן אבל היא שלבה אותו עם תמונות אחרות ולכן ההתקפה כאן היא מיותרת, רובנו עובדים עם לקוחות קטנים ובינוניים שלא משלמים מחיר לעבודה מאומצת מידי.
זה שמתלהבים מויזואל מוכן זה כי רבים מהגרפיקאים עדיין לא הגיעו לרמה של לקנות תמונות (-:

והערות על המודעה עצמה: חסר למודעה טאצ' של מעצבת, הכל גדול בולט, אני הייתי רוצה לראות הרמוניה וזרימה במודעה.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו...
כנראה שהעבודות שלך " נמשים" תמיד ברף גבוה יותר...
ומשהו כאן התפספס לנו...! (כאילו משהו עשה כאן עבודה קלה... :) )

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רפרפתי על כל ההערות...... ו.......

אני חושבת שנמשים הצטערה על זה שהיא שאלה חו"ד.....:cool:
בגלל תגובות של כמה אנשים כאן, הרבה לא רוצים יותר להכנס לפורום ובכלל לא לעלות עבודות לחו"ד...
היא שאלה את דעתכם לגבי מה שהיא עשתה במודעה, היא לא שאלה מה הייתם עושים במקומה ובאיזה תמונות להשתמש, היא הביאה משהו מוגמר היא רוצה שיפוצים על זה לדעתכם....... אז למה לבוא ולהתאמץ ולכתוב חו"ד שאתם לא הייתם אפילו רוצים לשמוע מאחרים.... למה לבוא מלמעלה...... למה????
תחשבו על זה! כמה פעמיים ראיתי כאן בפורום הודעות והערות צורמות של אנשים....... חבל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shany;712287:
בגלל תגובות של כמה אנשים כאן, הרבה לא רוצים יותר להכנס לפורום ובכלל לא לעלות עבודות לחו"ד....
ח"ח לך. נחמד לשמוע שאני על תקן מבריח אנשים פה.

ובכן, את מוזמנת לעקוב אחר התגובות שלי לעבודות, ולראות שרובן חיוביות ומפרגנות, וגם את הביקורת השתדלתי בד"כ לעטוף במחמאות.

אבל במקרה דנן, צרם לי מאד שהמחמאות פה (על הויזואל!!!) התקבלו בשקט, בלי להפנות לאומן שעשאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shany;712287:
בגלל תגובות של כמה אנשים כאן, הרבה לא רוצים יותר להכנס לפורום ובכלל לא לעלות עבודות לחו"ד...
היא שאלה את דעתכם לגבי מה שהיא עשתה במודעה, היא לא שאלה מה הייתם עושים במקומה ובאיזה תמונות להשתמש, היא הביאה משהו מוגמר היא רוצה שיפוצים על זה לדעתכם....... אז למה לבוא ולהתאמץ ולכתוב חו"ד שאתם לא הייתם אפילו רוצים לשמוע מאחרים.... למה לבוא מלמעלה...... למה????
תחשבו על זה! כמה פעמיים ראיתי כאן בפורום הודעות והערות צורמות של אנשים....... חבל....

זו טרוניה שמאוד אופיינית לפרוג. אפשר לחשוב שאנשים מעלים כאן עבודות בכדי לקבל רק חיזוקים ומחמאות אפילו כשהעבודה מרושלת...

נכתב ע"י ותמיד לבחור;712292:
ח"ח לך. נחמד לשמוע שאני על תקן מבריח אנשים פה.

ובכן, את מוזמנת לעקוב אחר התגובות שלי לעבודות, ולראות שרובן חיוביות ומפרגנות, וגם את הביקורת השתדלתי בד"כ לעטוף במחמאות.

אבל במקרה דנן, צרם לי מאד שהמחמאות פה (על הויזואל!!!) התקבלו בשקט, בלי להפנות לאומן שעשאן.

ברוך הבא למועדון המכובד
מועדון האמת אפשר לקרוא לו...

זה מזכיר לי את דיון על מה עדיף אחד שמדייק או אחד שטועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;712296:
ברוך הבא למועדון המכובד
מועדון האמת אפשר לקרוא לו...

זה מזכיר לי את דיון על מה עדיף אחד שמדייק או אחד שטועה.

אפשר לקרוא למועדון בשמו? למה לא זכיתי לרדת לסוף מילותיך עד תום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;712297:
אפשר לקרוא למועדון בשמו? למה לא זכיתי לרדת לסוף מילותיך עד תום.

אתה באמת רוצה לפתוח דיון לבחירת שם למודעון? :D

מועדון האמת :)

• הוסף לסימניות
עזבו עם תגובות כמו שלכם עוד נגיע רחוק ב"ה......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shany;712305:
תגובה פשוט משובבת נפש.
עם חוש קבלת ביקורת מפותח שכזה, באמת תגיעו רחוק רחוק.... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shany;712305:

תהיי רגע כנה עם עצמך

מה את מעדיפה?

פוסט עם 1024 תודות, 7250 WOW וחמישה "מה רבו מעשיך ה'"

או פוסט עם 3 תגובות ענייניות מקצועיות
שאחת מהן תהיה קצת לא נחמדה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;712311:
תהיי רגע כנה עם עצמך

מה את מעדיפה?

פוסט עם 1024 תודות, 7250 WOW וחמישה "מה רבו מעשיך ה'"

או פוסט עם 3 תגובות ענייניות מקצועיות
שאחת מהן תהיה קצת לא נחמדה?

יש גם אמצע.
תגובות ענייניות, מקצועיות ומנוסחות בצורה נעימה לאוזן.

• הוסף לסימניות
אני לא באה לחנך אתכם תהיו בטוחים.......
אין לי בעיה עם תגובות , כשאני ארצה לשמוע חו"ד אז אני אעלה לפורום לשמוע אותה.......
ואני ארצה לשמוע תגובות ענייניות...... אני לא ארצה לשמוע את מה שמסביב........
והמבין יבין....

וד"א "ותמיד לבחור"
לא בקשתי ממך תגובה על כל מה שאני כותבת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;712326:
נעמה, לך לא צרם העניין? פליאתי.

לא תמיד צריך להיות אלו שקוראים: "המלך ערום"
מטרת האימג'באנקים היא להקל מעלינו ולהיות לנו לעזר.

נראה לי שלכל אחד (כמעט) כאן היה ברור שזהו ויזואל מוכן,
אפ' לא טרחתי לבדוק זאת.

אבל פותחת האשכול לא בקשה ע"כ חו"ד אלא על דברים אחרים,
מותר לראות ולשתוק - ולהשאיר את חו"ד והבטן המלאה על העיצוב והקומפוזיציה,
זה ודאי יקדם את המעצבת יותר מקריאת תיגר על שימושה בתמונה מוכנה ללא הודעה מוקדמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה