ט''ו בשבט שמח

• הוסף לסימניות
המגש שלי לט''ו בשבט
20190120_143016.jpg

• הוסף לסימניות
משגע.

אפשר מתכון לפונצ'?

• הוסף לסימניות
נראה מגרה ביותר, אפשר מתכון בבקשה??
בכיף!
זה אפילו לא מתכון...
סלסילת תותים טריים עם ריץ' קטן וקצת נקטר תות בננה- לרסק בבלנדר
אננס שימורים + הנוזלים עם ריץ' קטן -לרסק היטב בבלנדר
ביננו, מה צריך יותר כדי שיהיה טעיםםםם? (בדגש על התותים) :)
יצא טעם ומראה חלבי, יאמי ממש
אופן ההכנה:
למלא 2 כוסות ב-2 סוגי הפונץ' (כל סוג בנפרד)
להחזיק את שתי הכוסות משתי צידי ה''קינוחית'' ו.. אופס, למזוג בזהירות בו זמנית משתי הכוסות יחד, כך שתיווצר ההפרדה הטבעית לאורך, בין שתי הצבעים.
להעביר בזהירות למקרר (אחרי קירור הם מתייצבים מעט וכבר לא רגישים לתזוזות...)
אפשר כמובן גם עם שמנת מתוקה.

• הוסף לסימניות
יופי של מגש!
במיוחד אהבתי את הגרעיני רימון במרכז הפרחים, יפה!!!

אופן ההכנה:
להחזיק את שתי הכוסות משתי צידי ה''קינוחית'' ו.. אופס, למזוג בזהירות בו זמנית משתי הכוסות יחד, כך שתיווצר ההפרדה הטבעית לאורך, בין שתי הצבעים.
ל
רעיון מגניב, הייתי בטוחה שאיכשהו הקפאת קודם חצי...
נשמע קל וטעים, תודה על הפירוט!

• הוסף לסימניות
בכיף!
זה אפילו לא מתכון...
סלסילת תותים טריים עם ריץ' קטן וקצת נקטר תות בננה- לרסק בבלנדר
אננס שימורים + הנוזלים עם ריץ' קטן -לרסק היטב בבלנדר
ביננו, מה צריך יותר כדי שיהיה טעיםםםם? (בדגש על התותים) :)
יצא טעם ומראה חלבי, יאמי ממש
אופן ההכנה:
להעביר בזהירות למקרר (אחרי קירור הם מתייצבים מעט וכבר לא רגישים לתזוזות...)
אפשר כמובן גם עם שמנת מתוקה.

תודה רבה על הפירוט. אני בדרך להכין.
מה את אומרת יש מצב להקפיא לשבת הבאה?? ואם לא להקפיא אז כמה זמן זה נשמר במקרר? והאם שותים את זה או אוכלים באיזה רמת סמיכות זה יוצא? תודה מראש על התשובות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירוט. אני בדרך להכין.
מה את אומרת יש מצב להקפיא לשבת הבאה?? ואם לא להקפיא אז כמה זמן זה נשמר במקרר? והאם שותים את זה או אוכלים באיזה רמת סמיכות זה יוצא? תודה מראש על התשובות.
איזה יופי!
אפשר לדעתי להקפיא בכיף
עדיף תמיד להפשיר במקרר (תעבירי בערב שבת)
במקרר הייתי שומרת נגיד יומיים, לא כי זה משהו עדין אבל ראיתי שבמשך הזמן במקרר המרקם טיפה מתפרק (הנוזלים שוקעים קצת) לא קריטי אבל קצת פחות מושלם, גם ההפרדה היפה בין הצבעים קצת מתעמעמת (וזה עדיין יפה)...
אני קניתי מיני כפיות שקופות,חמודות. מבחינת רמת הסמיכות אני חושבת שעדיף כפית
אבל יתכן מאוד שיעבור גם בקש (השחורים, לא הדקיקים) המרקם לא מאוד סמיך.
אולי פשוט תנסי לטעום טיפה מהכוס עם קש ותראי (בעצם,קחי בחשבון שמתייצב עוד קצת בקירור)
(לגבי המזיגה, תנסי להתחיל למזוג משתי הכוסות ממש בבת אחת, גם אם לכל האורך לא יוצא ממש פס הפרדה ישר, אלא מתעגל מעט - זה עדיין חמוד, העיקר תשתדלי שלמעלה, בשפה של הכוסית זה יתחלק בצורה שווה)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי חלום ללמוד אצלה בע"ה כשאגדל עוד קצת...
ואיך את זוכרת מלפני 6 שנים???
מדהים!!
איילה.

• הוסף לסימניות
מדהים!!
איילה.
באמת הרבה דברים לא זוכרת, ומצטערת על כך...
ובכלל, זה מאוד עניין של מיומנות...
ככל שמתאמנים יותר... זה פשוט עולם אחר... בואי נאמר שמיומנות זה שם המשחק.
(טוב, חוץ מהנתונים ההכרחיים כמו ידיים טובות, טעם טוב, חוש אסתטי)
יש דברים שאני זוכרת, אבל זה לא עוזר לי שאני זוכרת... צריכה להתאמן ולהתאמן כי סתם מלזכור, מאבדים את זה... אז פה ושם יוצא קצת להתעסק עם פירות, בהזדמנויות,
משתדלת קצת לשמר את מה שיש,
וגם ...לנסות בעצמי דברים חדשים.
גילוף בתפוחים למשל, זה לא משהו שלמדתי בקורס... מכירה פחות או יותר את עיקרון הגילוף, פתאום תקף אותי דחף לנסות, התחלתי לקשקש ישירות על התפוח, יצא נחמד :)

• הוסף לסימניות
מדהים!!
איילה.
אם הנושא מעניין אותך, לפעמים מתנסים מביאים סדנא כזו, בד"כ סביבות חג שמתאים (טו בשבט/פורים) או בחופש, ואז את יכולה לקבל טעימה, קצת רקע ורעיונות, ולהכין לבית ולשמחות.
בד"כ זה תלמידות של אסתר סומך.
המחירים מצחיקים- לפעמים 20 ש"ח לסדנא...
זה לא מקצועי, אבל נותן מספיק ידע להתחיל באופן חובבני.
כדאי גם לקנות סכינים טובים.

• הוסף לסימניות
אם הנושא מעניין אותך, לפעמים מתנסים מביאים סדנא כזו, בד"כ סביבות חג שמתאים (טו בשבט/פורים) או בחופש, ואז את יכולה לקבל טעימה, קצת רקע ורעיונות, ולהכין לבית ולשמחות.
בד"כ זה תלמידות של אסתר סומך.
המחירים מצחיקים- לפעמים 20 ש"ח לסדנא...
זה לא מקצועי, אבל נותן מספיק ידע להתחיל באופן חובבני.
כדאי גם לקנות סכינים טובים.

הבעיה שאני גרה במקום שהוא לא מרכזי ולא מביאים לשם סדנאות למגזר החרדי...
וליסוע כל פעם למרכז בשביל סדנא זה לא כ"כ לעניין לכן אני מחכה שאהיה בסמינר במקום מרכזי יותר שם אוכל ללמוד את זה ועוד הרבה דברים שמעניין אותי ללמוד בע"ה...בינתיים אני מחכה בסבלנות...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....