טו בשבט

• הוסף לסימניות
אולי כבר העלו את הנושא השבוע,
האם יש למישהו רעיון ליצירת פירות יפה עם הילדים?
משהו שיגרה אותם לטעום קצת טעמים חדשים... (אף שהם עתירי סוכר)

• הוסף לסימניות
אולי כבר נדוש: פרחים על שיפודים.
על השיפוד משחילים צימוקים
העלי כותרת משמש פתוח- לחתוך לא עד הסוף- אפשר לעשות כמה חתכים ואז זה נראה הרבה עלים.
באמצע הפרח לשים דובדבן או חמוציות ועוד כיד הדמיון הטובה.
אפשר ליצור מפומלה כרכרה (איזה נוסטלגיה) דודה שלי עשתה לשוויגער בתור כלה בערך לפני 15 שנה.

להוריד את השליש העליון של הקליפה.
ולקלץ את הפומלה שהקליפה תשאר שלימה.
אפשר למלא בפיצוחים וכו'
בעזרת קיסמים עושים גלגלים.
הגלגל- פרוסות תפוז.
מסביב לעשות סידור פירות.
חגיגה לעיניים ומקווה שגם לחיך.

• הוסף לסימניות
פשוט פשוט - אני עושה עם בן כמעט 3
בובה מפירות:
מחברת בקיסמים תפוז על פומלית ואת התפוז מקשטים כמו בובה - ע"י נעיצה של פירות בקיסמים

אולי התוצאה היא לא הדבר הכי מהוקצע בעולם - אבל החיוך על הפנים של הילדים....שווה:)!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1172308:
בובה מפירות:
מחברת בקיסמים תפוז על פומלית ואת התפוז מקשטים כמו בובה - ע"י נעיצה של פירות בקיסמים

אולי התוצאה היא לא הדבר הכי מהוקצע בעולם - אבל החיוך על הפנים של הילדים....שווה:)!

באמת מוצלח,
רק להיזהר מכנימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1172308:
בובה מפירות:

את מזכירה לי את הילדות... נוסטלגיה:)

• הוסף לסימניות
נוסטלגיה:
פומלה.
עם סכין חותכים בקליפה שלה עיניים, אף משולש, פה
אפשר לחרוץ ולהוציא קצת החוצה, כאילו "לקפל" ויוצאים משולשים חמודים מאוד, כמו משולש לאף..
יוצאים כל מיני פרצופים
אפשר להתעלל לה בקליפה עד למיצוי.. ואח"כ לקלף ולאכול..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1172312:
באמת מוצלח,
רק להיזהר מכנימות.

אני שוטפת היטב היטב לפני שאני נותנת לו להתעסק בפירות
ובודקת כמובן את הפירות היבשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה