פרווה טיגון

• הוסף לסימניות
האם אפשר להשתמש בשמן שטגנתי אתמול סופגניות שוב?

• הוסף לסימניות
בחנויות מזון כמו פלאפלים וכאלה, משתמשים יותר מ3 פעמים
זה פשוט פחות בריא...
פחות בריא זה נשמע טוב;)
השמן עובר בטיגון תהליך כלשהו וממש לא מומלץ להשתמש יותר מפעם אחת!!

• הוסף לסימניות
אותי זה מגעיל אבל בגדול זה אפשרי
עדיף לטגן גזר כל הזמן יחד עם שאר הדברים (להחליף כשהם מתחילים להישרף)

• הוסף לסימניות
אומרים על הגזר שהוא גורם לכך שהשמן לא ישרף,
וכן בעיקרון שמן טוב עד שבוע וחצי מטיגון ראשון,
אבל כמו שנאמר פה - לא בריא כלל להשתמש בו הרבה פעמים....
מהיום למחר - הייתי משתמשת כמו כל מאכל שתחממו פעם שניה....

• הוסף לסימניות
כן.
לי יש סיר רחב, אני שופכת 2 בקבוקי שמן,
שומרת אותו לכל החנוכה,
טיגנתי בו כבר פעמיים ואפשר עוד פעם.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שברגע שהשמן התחמצן (והוא התחמצן במהלך הטיגון הראשון) יש בו כמויות של חומרים מזיקים לגוף
לא לא בריא- מזיק. וזה גדל ככל שתשתמשי בשמן יותר ויותר.
אז אם את לא מטגנת בשמן מכונות כדי לחסוך כסף, אל תחסכי כאן כסף של שמן חדש לכל טיגון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה