טיהור מים

• הוסף לסימניות
נא המליצו לי על אופציה לטיהור מים. מהי החברה שעליה הכי תמליצו?
שמעתי שיש אפשרות להצטרף לקבוצות כדי להוזיל את המחיר. למישהו יש פרטים?

• הוסף לסימניות
תמי4 אמנם יקר, אבל יש אופציה לרכישת מכשיר מחודש (או משהו כזה)
מומלץ: עובד יפה, נוח ומים טעימים.

• הוסף לסימניות
לא זוכרת דרך מי עשינו אך זה עלה בסיבות ה900 ש"ח עם 3 מסננים נוספים
תמי 4 ודומיהם הם לא רק יקרים ברכישה אלא ההחזקה מאוד יקרה, חשמל יכול להגיע גם ל200 ש"ח בחודש. (למכשיר בלבד!)

• הוסף לסימניות
מה עם נביעות/מי עדן וכו'? איך טעם המים? מה המחיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e12;772071:
מה עם נביעות/מי עדן וכו'? איך טעם המים? מה המחיר?

מה שאני התכוונתי זה לברז המותקן עם מערכת קטנה מתחת לכיור.
אני מאוווד רגישה לטעם המים ויכולה להבדיל בדקויות, ודווקא המים אצלי מאוד טעימים, יותר מעין גדי למשל. והרבה פחות מסורבל.

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד ללכת רק על חברות גדולות ומוכרות,
יש הרבה חאפרים בתחום, ואחרי הרכישה הם לא מכירים אף אחד,
יש לי כמה חברים ששילמו כביכול זול בתחילה, ואח"כ שילמו על כך ביוקר.

לתשומת לב! בתמי4 אין אפשרות להשתמש בשבת הסינון אצלם נעשה בין השאר גם ע"י נורה חשמלית.
למרות כך הלכתי לחברה זו, עקב השירות שלהם.

שאר החברות אין לי מושג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה