דירה בבית שמש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי טיוטה פריוס שנת 2008 שהלכה לה הבטריה היברידית המחיר לבטריה חדשה הוא באזור ה10,000 ש"ח ומעלה למישהוא יש רעיון או פיתרון זול יותר ?
www.prog.co.il
מדובר בסה"כ בכבל שצריך החלפה עלות החלק כמה שקלים מה שמסובך בזה זה העבודהעכשיו יש צרה חדשה
המסך שמראה את המהירות הק"מ והדלק נכבה חשוך לגמריי מה עושים במוסך רוצים 900 ש"ח על שיפוץ
מישהו מכיר בפחות
תודה המסך לפעמים חוזהר לעבוד
תבדוק ברכבים זה לזה, נדמה לי שיש מישהו שמתקן את זה בהרבה פחותעכשיו יש צרה חדשה
המסך שמראה את המהירות הק"מ והדלק נכבה חשוך לגמריי מה עושים במוסך רוצים 900 ש"ח על שיפוץ
מישהו מכיר בפחות
אני מאזור בית שמש ירושלים אבל לא איכפת לי ליסוע רחוקמדובר בסה"כ בכבל שצריך החלפה עלות החלק כמה שקלים מה שמסובך בזה זה העבודה
יש לי מישהו ביותר זול בכמה מאות
איזה אזור אתה ?
שלח לי מיילאני מאזור בית שמש ירושלים אבל לא איכפת לי ליסוע רחוק
מה המיילשלח לי מייל
llwy3690 ? gmail.com
כמובןמה המייל
גם לי יש אותה הבעיה
המייל הנ"ל לא תקין
שלום רב.עכשיו יש צרה חדשה
מישהו מכיר בפחות
בעניין המסך בדשבורד שלח לי מייל אני יפנה אותך למישהו מקצועי מנתיבות שעושה את זה בהרבה יותר זול מכל מקום שתמצא זה סה"כ החלפה של רכיב קטן מאוד בשם קבל שנמצא בפנים והבעיה בהחלפה זה העבודה לא החלקשלום רב.
יש לי אותה בעיה המסך של הפריוס לא נדלק, וכן קושי גדול בכיבוי האוטו הלחצן כיבוי לא מגיב.
אשמח לשמוע מה עשית ואיך פתרת את הבעיה,
לגבי סוללה, שיפצתי היום אצל נפתלי בבית שמש ? מה עשית בעניין זה אשמח להחכים...
מכור את האוטושלום רב.
יש לי אותה בעיה המסך של הפריוס לא נדלק, וכן קושי גדול בכיבוי האוטו הלחצן כיבוי לא מגיב.
אשמח לשמוע מה עשית ואיך פתרת את הבעיה,
לגבי סוללה, שיפצתי היום אצל נפתלי בבית שמש ? מה עשית בעניין זה אשמח להחכים...
דיברתי עם אליהו בטלפון, תודה רבה.בעניין המסך בדשבורד שלח לי מייל אני יפנה אותך למישהו מקצועי מנתיבות שעושה את זה בהרבה יותר זול מכל מקום שתמצא זה סה"כ החלפה של רכיב קטן מאוד בשם קבל שנמצא בפנים והבעיה בהחלפה זה העבודה לא החלק
לגבי סוללה אם אתה רוצה לשפץ או לתקן וכ"ו סע למוטי מתלפיות 0548493143 הוא אחד המומחים בתחום
אין קשרמכור את האוטו
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך
כשמתחיל איתו הבעיות זה לא נגמר מנסיון מר
אני חוזר ואמר העצה הכי טובה זה פשוט תמכור את האוטואין קשר
זה בלאי טבעי
הפריוס מגיע לקילומטרים שרכבים אחרים מזמן היו הולכים לברזל ולכן באיזה שהוא שלה נשרף הקבל ומחליפים אותו
כמו שלא תיזרוק את הרכב שלך עם צריך להחליף פתאום משולשים או ציריה
אצלי החלפתי ברכב והוא נסע מאז כמעט עוד 100K
צודק שזה רכב ישן אבל הוא דיי אמין ולדעתי ועוד הרבה אברכים שווה להחזיק אותו למרות גילואני חוזר ואמר העצה הכי טובה זה פשוט תמכור את האוטו
היום זה כבל מחר זה בטריה מחרתיים זה משאבת מים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: עידו לסרי, מיהי, החירות ועוד 40 משתמשים43 //