מידע שימושי טיולון. איזה ? ואיפה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול -
מישהי יכולה להמליץ לי על טיולון שנשכב 90 מעלות,
ומתאים גם לשינה על הבטן?

עבור תינוק שלא מוכן בשום אופן לישון על הגב...

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת נואשות טיולון. שמעתי הרבה המלצות על סיטי תור של בייבי גוגר.
עולה בין 800 ל1000 תלוי בחנות.
באיביי עולה 350 כולל משלוח.
קניתי עכשיו את הסיטי תור
חמודה ממש! נוסעת מעולה וקלה מאד!

חיסרון שאי אפשר להעמיס עליה יותר מידי
אני רגילה להעמיס קניות וילדים

אישית הבאתי מאמריקה
ראיתי בזאפ שמוכרים פה בארץ ב950 ש"ח
הבנתי שבארץ אין להשיג פגוש

ראיתי באמזון במחיר מצוין
בכל מקרה אפשר להזמין מחול פגוש לבד עולה זול

טיולון קודם היה לי סייבקס טופז (גלגלים גדולים יחסית)
טיולון מעולה נוסע פיקס
רק שמאד מהר הפגוש נשבר
וכן הגגון
היא בת 6 ועדין משמשת מעולה לקניות היא טסה והשלד חזק מאד

• הוסף לסימניות
האם בטיולון של איזי בייבי אפשר להניח קניות ועוד ילד במקרה הצורך או שהוא לא מספיק חזק?
ואיך הוא מבחינת נוחות?
מחפשת טיולון קל נח ושיהיה מתאים גם לסחיבת קניות ובמקרה הצורך עוד ילד מה מומלץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה