דרוש מידע טיולון אינגלזינה - המלצות?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת טיולון חזק ויפה
יש למישהו המלצות או דיס
לאינגלזינה סקאצ' או אינגלזינה מאיור?

אשמח לכל מידע עליהן אם הן חזקות ומחזיקות מעמד
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי אינגלזינה מאיור,
נוסעת מעולה, נראית חזקה.
בשימוש חצי שנה+
הגלגלים הגדולים מאוד נוחים במדרגות.
חסרונות - היא גדולה - במראה לפחות, ואין מבחר של צבעים. (אם את קונה את האפור תסתכלי טוב על הצבע בחנות כי שלי מאודד שונה מהצבע שנראה באתר).
ולגבי הוצאת הבדים לכביסה - לא בדקתי ולא ניסיתי להוציא עדיין, תבדקי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי אינגליזינה סקאצ'
בערך שנתיים וחצי
מאוד נוחה וקלילה
מתקפלת טוב
לגבי עמידות - לא כל כך יודעת
אצלי היא בשימוש של פעם בשבוע בערך
שזה לא אומר הרבה...

• הוסף לסימניות
יש לי אינגליזינה סקאצ'
בערך שנתיים וחצי
מאוד נוחה וקלילה
מתקפלת טוב
לגבי עמידות - לא כל כך יודעת
אצלי היא בשימוש של פעם בשבוע בערך
שזה לא אומר הרבה...
מה את יודעת להגיד על השכיבה שלה..?

• הוסף לסימניות
מה את יודעת להגיד על השכיבה שלה..?
לא נשכבת ל-180 מעלות ממש
אבל די שטוחה הבת שלי שוכבת שם בנוחות
יתרון נוסף שיש בה מבחינת שכיבה
יותר לילד קצת גדול זה הרגליים
יש אפשרות ליישר את החלק שמאחורי הרגליים
כשהילד שוכב וככה הרגליים לא באוויר

• הוסף לסימניות
קניתי אותה
יצא לי 560 שח(עכשיו היא 799 +יומהולדת של דרים כארד)
מקווה שנהנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה