העגלה יציבה? יש לה חסרונות?יש לי יויו כבר 7 שנים - עולה איתה הרבה מדרגות,
אני מאד ממליצה על יויו.
גם לי היה והייתי מרוצה.יש לי יויו 7 שנים
בשימוש יום יום
כולל מדרגות
לא יודעת על מה מדברים שהיא לא יציבה
מרוצה ממנה + +
באמריקה יש הרבה זמן יויו 3 זה של סטוקי ולא בייביזן.מישהי סיפרה לי ששמעה שיצא יויו חדש,
זה נכון? מישהו שמע על זה?
יש לך ידע אישי על זה?באמריקה יש הרבה זמן יויו 3 זה של סטוקי ולא בייביזן.
נראה מאד דומה עם שינויים קלים https://www.stokke.com/USA/en-us/strollers/yoyo-strollers/YO03.html
יש לי חברה שקנתה את זה שם.יש לך ידע אישי על זה?
המחיר עלה?יש לי חברה שקנתה את זה שם.
ומאד נהנית, היינו ביחד אז השוונו קצת בין הדגמים.
אם יש לך שאלות אני יכולה לשאול אותה.
עלה ממה?המחיר עלה?
מה ההבדלים בין היויו 2 ליויו 3 ?יש לי חברה שקנתה את זה שם.
ומאד נהנית, היינו ביחד אז השוונו קצת בין הדגמים.
אם יש לך שאלות אני יכולה לשאול אותה.
בטרפליי זה עגלה שרלוונטית כל עוד יש לך אחריות - 4 שנים. צריך לקחת בחשבוןאני ממליצה על בטרפליי.
עגלה מצוינת! יש שירות מאוד טוב.
ואחראיות למוצר אם קורה לה משהו.
כולל החלפת בדים אם דהוי והחלפת חלקים.
מאוד נוחה להליכה מאוד חזקה בירידה מהמדרגות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים