גם לי התקלף והוציא צ'יפיםאגב
הידית והפגוש גם מקולפים לי לגמרי
יש למשהי קישור מוצלח לכסוי מתאים באלי אקספרס?
ידוע לי על משפחה שביקשו חדש,גם לי התקלף והוציא צ'יפים
למה לא לבקש חדש? יש אחריות
שכנה שלי דיברה איתם שלחו לה עגלה חלופית ולקחו את העגלה שלה וסידרו לה את כל הבעיותגם לי התקלף והוציא צ'יפים
למה לא לבקש חדש? יש אחריות
אני הלכתי על הבטרפליי, מרוצה מאוד מאוד,מוכר בחנות אמר לי שחוזרים אליו עם יותר בעיות בבטרפליי מאשר ביויו
זה נכון?
כי בענין הקיפול והיציבות - הבטרפליי נראה יותר טוב
יש מישהו שהתנסה עם שתיהם ויודע לומר מניסיון מה עדיף?
מישהו?יש לכם יויו?
הסקוצ' של הבד מימין למושב הוא קצר מצד שמאל?
אני מנסה לחבר את הבד אחרי הכביסה והסקוץ בסמוך למושב הוא קצר ואני צריך ממש לריב איתו כדי לחבר אותו , ומהצד השני הוא בגודל סביר וזה הולך מהר
זה ככה אצל כולם?
כולל פגוש?קניתי היום בסופר בייבי בגאולה ב1900!
לא,כולל פגוש?
לא יודעת אם אצל כולם, אבל אצלי זה גם כך.יש לכם יויו?
הסקוצ' של הבד מימין למושב הוא קצר מצד שמאל?
אני מנסה לחבר את הבד אחרי הכביסה והסקוץ בסמוך למושב הוא קצר ואני צריך ממש לריב איתו כדי לחבר אותו , ומהצד השני הוא בגודל סביר וזה הולך מהר
זה ככה אצל כולם?
מנסיון של חברות שלי הבטרפליי הרבה יותר יציבה ונשכבת מהיויומתלטבת בין שני הסוגים.... יויו או בטרפליי.. או שאולי יש משהו אחר יותר מוצלח..
אולי עכשיו אחרי שנה וחצי פלוס של שימוש בבטרפליי יש דעות חותכות מה עדיף על מה..
מאוד יעזור ליתודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים