דרוש מידע טיולון יויו או בוגבו פרפר-חדש

גם אני הייתי פריקית של היויו ונאמתי שבלידה הבאה אני קונה רק יויו שוב.
עד----- שטעמתי את הבטרפליי: כל החסרונות שהיו ביויו מתוקנים שם, שזה גגון, סל ענק, יציבות, נסיעה ח-ל-ק-ה זה מטיס אותי קדימה, ואין על הקיפול. מה מעצבן? השכיבה לא יותר מידי, אבל גם ביויו.
קיצער למי שאהב את היויו, יעוףףףף על הבטרפליי.
ורק מציינת שהיה לי מקלרן- זוועה
גם אני מתלבטת רבות בין היויו לבטרפליי ואחד מין החסרונות הרבים ששמעתי זה - הסריטות בשילדה, האם אכן כך?

יש לי עדיין גם וגם בבית, את היויו העפתי לאחיינית כי זה לא מדגדג את הנוחות של הבטרפליי, ואת הבוגבו הגדול השארתי אבל אני לא משתמשת בה רק בגלל הגודל.
למען האמת עם הגדול אני עושה קניות....
בנוגע לכביסה יש לי מכונה מאוד טובה ואני עושה רק על עדין אז אולי אני לא פונקציה, בכל אופן יוצא חדש.
וחוץ מזה אני לא מסכימה בשום אופן לאכול בעגלה!!!! (יש לי ילדים גדולים כך שאין מי שייגע בעגלה בידיים מלוכלכות).

גם אני הייתי פריקית של היויו ונאמתי שבלידה הבאה אני קונה רק יויו שוב.
עד----- שטעמתי את הבטרפליי: כל החסרונות שהיו ביויו מתוקנים שם, שזה גגון, סל ענק, יציבות, נסיעה ח-ל-ק-ה זה מטיס אותי קדימה, ואין על הקיפול. מה מעצבן? השכיבה לא יותר מידי, אבל גם ביויו.
קיצער למי שאהב את היויו, יעוףףףף על הבטרפליי.
ורק מציינת שהיה לי מקלרן- זוועה!!!
אני גם מתלבטת לגבי הטיולונים יויו או בטרפליי , אמרו לי שהיא לא כ"כ יציבה - השלדה מתנדנדת, וכן השילדה אף נישרטת מהר.
האם ניתקלת גם בטענות הנ"ל מבחינתך ניראה לך שמצדיקה את המחיר?

אני גם מתלבטת לגבי הטיולונים יויו או בטרפליי , אמרו לי שהיא לא כ"כ יציבה - השלדה מתנדנדת, וכן השילדה אף נישרטת מהר.
האם ניתקלת גם בטענות הנ"ל מבחינתך ניראה לך שמצדיקה את המחיר?
מי מתנדנדת? הבטרפליי מאוד יציבה. האמת שגם היויו יציבה למרות הנראות שלה.
לי השילדה לא נשרטה.
בהחלט שווה את המחיר.

מי מתנדנדת? הבטרפליי מאוד יציבה. האמת שגם היויו יציבה למרות הנראות שלה.
לי השילדה לא נשרטה.
בהחלט שווה את המחיר.
אמרו לי "שהידית של הבטרפלי מתנדנדת ולא יציבה , ההרגשה שהיא לא תשרוד לשנים רבות."
לאחר שהיה לך את שני העגלות ניראה לך שהדברים הינם נכונים( או גם ביויו הידית לא הכי יציבה?), אין ניסיון של בטרפליי הרבה זמן בשוק .כך האם זה ניראה לך שיחזיק מעמד בהשוואה ליויו ששימש אותך מס' שנים?

אמרו לי "שהידית של הבטרפלי מתנדנדת ולא יציבה , ההרגשה שהיא לא תשרוד לשנים רבות."
לאחר שהיה לך את שני העגלות ניראה לך שהדברים הינם נכונים( או גם ביויו הידית לא הכי יציבה?), אין ניסיון של בטרפליי הרבה זמן בשוק .כך האם זה ניראה לך שיחזיק מעמד בהשוואה ליויו ששימש אותך מס' שנים?
ממש לא נכון. אני לא מבינה על מה מדברים.
היא כמו היויו רק בגירסה הרבה יותר משופרת, אין לה אפילו משהו אחד שביויו יותר טוב, כך שאין בכלל מה להתלבט.
כמה זמן היא תחזיק? אין לי מושג ואני גם לא פונקציה, כי אני שומרת מאוד על דברים, מעבירה לאחיינים הכל כמו חדש. גם את היויו העברתי במצב פצצה.
תכל'ס יש לי אותו שנה ונראה כאילו קניתי היום בבוקר.

אשמח לשמוע עכשיו
האם הטיולון של בוגבו החדשה מומלצת
מה המעלות שלה לעומת יויו?
ומה מעלות של יויו יותר מבוגבו?
בקיצור מה יותר מומלץ
והאם תינוק בן שנה + יכול לישון בהם אצל המטפלת
תודה

מכירה מישהי שיש לה טיולון של סילברקרוס
מווווושלם
נשכב עד הסוף, קליל, מתקפל בקלות,
החיסרון היחיד שהבדים לא נשלפים.

אשמח לשמוע עכשיו
האם הטיולון של בוגבו החדשה מומלצת
מה המעלות שלה לעומת יויו?
ומה מעלות של יויו יותר מבוגבו?
בקיצור מה יותר מומלץ
והאם תינוק בן שנה + יכול לישון בהם אצל המטפלת
תודה
קיבלתי מאחותי את הבטרפלי אחרי שימוש של שנתיים
החיסרון הגדול שלה שהיא לא נשכברת זה מטו לטיול קצר ,להשכיב ילד כך לשיון זה לטעמי עוול.
גם בבדים יש מעט צ'פים
(וכן הידית מעט "מתנדנדת" אל יש את זה בהרבה טיולונים)
בקיצור לדעתי לא מצדיקה את המחיר המוגזם שלה.
היה לי לפני סילבר קרוס נהנתי מאוד ושווה את המחיר שלה

מכירה מישהי שיש לה טיולון של סילברקרוס
מווווושלם
נשכב עד הסוף, קליל, מתקפל בקלות,
החיסרון היחיד שהבדים לא נשלפים.
יש לי את הטיולון של סילבר קרוס ואנחנו מפרקים את העגלה, ממש מוציאים את הברגים והבדים נשלפים בקלות לכביסה.
צריך רק חוש טכני לזכור איך להרכיב מחדש.
בכלל לא מסובך.

הבטרפליי יורד לכביסה כל הבד, מצורף הוראות שלב אחרי שלב בחוברת של העגלה.
בלי שום בורג אחד.

אני גם מתלבטת עכשיו איזה עגלה לקנות
יויו או טיולון של בוגבו
מה הכי מומלץ?
אני רוצה שיחזיק לכמה ילדים
את היויו אני מכירה ואת הבוגבו לא
אשמח למידע מהמנוסים
תודה

בוגבו:
יתרונות- יציב בלי השוואה, חברה אמינה ואחריות שווה ממש, גגון מצל מלא, מנח רגליים מובנה, קיפול קל ביד אחד ובשניה
חסרונות- כבד יותר

יויו:
יתרונות- קליל, קומפקטי, ניתן להחליף ריפוד בזול
חסרונות- לא יציב (במיוחד בנסיעה באוטובוס), הגגון לא מצל כמעט, שכיבה פחות מהבטרפליי, אין מנח רגליים, סל קטן ואין אפשרות לתלות דברים על הידית (מבחינת שיווי משקל)

יתרונות של שניהם- ריפוד נשלף מלא לכביסה בקלות, נסיעה חלקה, עמידות
חסרונות של שניהם- אין שכיבה מלאה, מחיר לא זול במיוחד...

אני לאור האמור החלטתי ללכת על הבטרפליי, מרוצה מאוד בינתיים.
כמובן תלוי בצרכים שלך ספציפית

הבת שלי בת שנה וכל הזמן מסתובבת אחורה ולצדדים
היויו באמת לט יציבה?
אם אני לא צמודה לעגלה היא יכולה להתהפך כשהיא מסתובבת?
הבוגבו באמת יותר יציבה ?
שמעתי שדווקא בבוגבו יש הרבה יותר תיקונים - ב2 חנויות לא מאנשים שיש להם

הבת שלי גם בת שנה וכל הזמן משתוללת בעגלה, הבוגבו יציבה בטירוף!
לגבי תיקונים גם אני שמעתי כך בחנויות אבל דבר ראשון בשנה האחרונה בוגבו שדרגו את הגרסה ואין תיקונים- ככה שמעתי מבעל חנות אמין
דבר שני, האחריות שלהם מאוד שווה ואמינה, הם מחליפים בקלות על המקום ובלארג'יות בלי לעשות בעיות
לא מנסיון, אלא כך שמעתי מאנשים שהיו אצלם בעיות, אצלי כבר חצי שנה לפחות ואין אפילו בעיה קטנה
זו אחת הסיבות בין היתר שבחרתי ללכת על הבוגבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה