טיולון, מה מומלץ היום?

• פותח הנושא chr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מבררת על עגלת טיולון שתהיה נוחה לתינוק, קלה לנסיעות, חדישה ויפה.
שמעתי על עגלת Joie , חדשה בשוק- האם מומלצת?
מתלבטת בין השקעה בעגלה איכותית כמו מקלרן ו-יויו, ששוות כמו ארבעה עגלות חדשות.
או עגלה במחיר סטנדרטי של -600-1000 ש"ח שאפשר לחדש כל ילד עגלה... בעז"ה.
אשמח לשמוע חוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
מקלרן XT עולה סביב 1500. קצת יותר מהתקציב שלך לעגלה סטנדרטית...
רק האיכות והנוחות ברמה אחרת לגמרי. ממליצה מאוד.

• הוסף לסימניות
אני מחדשת לכל ילד טיולון ממש זול, 200-400 שח
יש לי כרגע של cam
ממש נוחה וטובה.

• הוסף לסימניות
בעבר כבר כתבתי, יש לי את מאמאס אנד פאפאס, היא ממש מצויינת, נוסעת טוב, מתקפלת כמו כל טיולון. וגם נראית חמוד.
אפשר לומר שאני מאוד מרוצה ממנה.

קבצים מצורפים

• מאמס אנד פאפס.jpg
    KB 151.7 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chr;1254231:
מבררת על עגלת טיולון שתהיה נוחה לתינוק, קלה לנסיעות, חדישה ויפה.
שמעתי על עגלת Joie , חדשה בשוק- האם מומלצת?
מתלבטת בין השקעה בעגלה איכותית כמו מקלרן ו-יויו, ששוות כמו ארבעה עגלות חדשות.
או עגלה במחיר סטנדרטי של -600-1000 ש"ח שאפשר לחדש כל ילד עגלה... בעז"ה.
אשמח לשמוע חוות דעתכם.

מקלארן קווסט עולה 900 ש:ח והיא מעולה.

• הוסף לסימניות
עגלת ג'וי

אחותי קנתה את ג'וי
המעלה שלה זה שהיא נוסעת משהו מדהים, היא פשוט רצה.
היא גם יפה

אומרים שהיא הולכת ללכת...

• הוסף לסימניות
קניתי את ג'וי לפני שלושה שבועות.
היא אכן יפיפיה וכל מי שרואה אותה מתלהב, וקלה ונוחה מאוד מאוד לנשיאה ולנסיעה.
אבל-
א. יש לה גגון קצרצר ביותר, כמעט מכל הכיוונים הילד חשוף לשמש. יש לזה פתרונות אבל לא מושלמים.
ב. הבד שלה מקבל כתמי מים שלא יורדים, מעצבן! עגלה חדשה ומלאה כתמים כהים. גם לזה יש פתרון חלקי: מזרון לעגלה.
ג. המעצור שלה נמצא על אחד הגלגלים האחוריים ובולט ממנו קצת, מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרגות, גם מקדימה היא לא עולה כ"כ טוב. הפתרון: לגור בבנין עם מעלית :rolleyes:

היא אכן משגעת, היא המילה האחרונה כרגע בשוק הטיולונים הבינוניים (בינוני זה אומר- לא מקלרן, יויו וכד', וגם לא אלה ב200 ש"ח) אבל קחי בחשבון את שלושת הנתונים הנ"ל.
אני קניתי אותה בלחץ של זמן- ביום בדיקת חמץ העגלה שלי פתאום קרסה- נראה לי שאם הייתי קונה עם יותר שיקול דעת הייתי הולכת על המאמאס אנד פאפאס שכתבו פה, שמעתי שהיא מצוינת והיא עולה בין 900 ל1000.

אה, ועוד משהו- היא מתפרקת לכביסה רק ע"י הוצאת הברגים.

• הוסף לסימניות
יש לי את את פליקו מיני של פאג, מעולה!!
שוקלת כלום, נוסעת מעולה, מתקפלת ביד אחת עם ידית, כך שלא צריך להשכיב אותה על הרצפה
הכל מתפרק ומתכבס
ממליצה בחום.
באזור 1000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1254390:
אבל-
א. יש לה גגון קצרצר ביותר, כמעט מכל הכיוונים הילד חשוף לשמש. יש לזה פתרונות אבל לא מושלמים.
ב. הבד שלה מקבל כתמי מים שלא יורדים, מעצבן! עגלה חדשה ומלאה כתמים כהים. גם לזה יש פתרון חלקי: מזרון לעגלה.
ג. המעצור שלה נמצא על אחד הגלגלים האחוריים ובולט ממנו קצת, מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרגות, גם מקדימה היא לא עולה כ"כ טוב. הפתרון: לגור בבנין עם מעלית :rolleyes:

היא אכן משגעת, היא המילה האחרונה כרגע בשוק הטיולונים הבינוניים (בינוני זה אומר- לא מקלרן, יויו וכד', וגם לא אלה ב200 ש"ח) אבל קחי בחשבון את שלושת הנתונים הנ"ל.
אני קניתי אותה בלחץ של זמן- ביום בדיקת חמץ העגלה שלי פתאום קרסה- נראה לי שאם הייתי קונה עם יותר שיקול דעת הייתי הולכת על המאמאס אנד פאפאס שכתבו פה, שמעתי שהיא מצוינת והיא עולה בין 900 ל1000.

אני בגלל הסיבות האלו קניתי את הציקו, שהיא פחות, אבל - נשלפת לכביסה, גגון יותר ארוך, המעצור וכו'

• הוסף לסימניות
אבל-

האם את מדברת על הדגם הזה?
צפה בקובץ המצורף 193373
אם כן, באיזה צבע מדובר?

קבצים מצורפים

• image.png
    KB 203.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לא- מדברים פה על עגלת טיולון ולא על עגלת אמבטיה.
הטיולון אכן רץ לאחרונה- הוא נראה מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1254556:
לא- מדברים פה על עגלת טיולון ולא על עגלת אמבטיה.
הטיולון אכן רץ לאחרונה- הוא נראה מדהים.
מה שהעליתי זה עגלת אמבטיה שמשמת בהמשך גם כטיולון, לכן שאלתי

• הוסף לסימניות

.

אפשר לחתוך את המעצור הארוך ואז הוא לא מפריע במדרגות.

• הוסף לסימניות
כמה זמן יש לה את זה? מענין אם היא איכותית?!

• הוסף לסימניות
יש לה את זה מפסח...

בכל מקרה זה עגלה די חדשה בשוק כך שלא תמצאי הרבה המלצות ממשתמשים ותיקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brod;1254613:
יש לה את זה מפסח...

בכל מקרה זה עגלה די חדשה בשוק כך שלא תמצאי הרבה המלצות ממשתמשים ותיקים

היא נמכרת כבר שנה באנגליה,
מכירים מישהו משם?
מעניין אותי לדעת אם מרוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;1254536:
האם את מדברת על הדגם הזה?
צפה בקובץ המצורף 193373
אם כן, באיזה צבע מדובר?
לא הדגם הזה אלא הטיולון

נכתב ע"י מירי456;1254602:
אפשר לחתוך את המעצור הארוך ואז הוא לא מפריע במדרגות.
רעיון, השאלה אם ה"לאטעס" האלה לא מכערים את העגלה, ואם זה לא מקשה לעצור אותה.

נכתב ע"י chr;1254604:
כמה זמן יש לה את זה? מענין אם היא איכותית?!

את שואלת עלי? אז כמו שכתבתי, יש לי את זה מיום בדיקת חמץ.

ושוב אני אומרת- הנוחות והקלות שלה זה משהו מהמם! פשוט כיף ללכת איתה ברחוב, בקושי מרגישים שסוחבים משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה