דרוש מידע טיולון -מה עדיף? בוגבו בטרפליי / ג'ולס איר+ / סייבקס קויה

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות טיולון קל במשקל ונח
מבולבלת מהמוכרים מה עדיף
עזרו לי להחליט מניסיונכם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול שמעתי ממישהו שהבוגבו מאוד לא נוחה לתינוק. הוא כל הזמן מחליק מהמזרון.
ומישהו אחרת שיש לה ג'ולס אמרה שהיא לא מרוצה כי העגלה לא יציבה מספיק. ויכולה להתהפך.
הקויה - יקרה.
אז לא יודעת מה נשאר לך.
לכי לחנות ותראי מה מציעים לך.

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול שמעתי ממישהו שהבוגבו מאוד לא נוחה לתינוק. הוא כל הזמן מחליק מהמזרון.
ומישהו אחרת שיש לה ג'ולס אמרה שהיא לא מרוצה כי העגלה לא יציבה מספיק. ויכולה להתהפך.
הקויה - יקרה.
אז לא יודעת מה נשאר לך.
לכי לחנות ותראי מה מציעים לך.
יש לי ג'ולס אייר (לא פלוס) לא ראיתי שהיא לא יציבה.
בשנה שאני משתמשת בטיולון שלה הפעם היחידה שהיא התהפכה לי הייתה לפני חודש כשהתינוקת (בת שנה ו-4) נעמדה על המשענת כשהיא הייתה מושכבת- מה שהפר את השיווי משקל

• הוסף לסימניות
מה חשוב לך בטיולון?
שכיבה מלאה?
משקל קל?
קיפול מהיר?
מחיר זול?
מותג?
תשבי עם עצמך ותחשבי מה חשוב לך , ואז תבדקי בכמה חנויות איזה טיולון הכי מתאים לצרכים שלך.

• הוסף לסימניות
מחליק?? אולי כי לא קושרים אותו ;)

לנו יש בוגבו בטרפליי
קל במשקל
מתקפל בקלילות והופך לקטן במיוחד
הילד מאד נהנה

אחד המעולים (ולא שאנחנו קונים רק בוגבו)

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות טיולון קל במשקל ונח
מבולבלת מהמוכרים מה עדיף
עזרו לי להחליט מניסיונכם
תודה רבה
לי יש בטרפליי, חיסרון מאוד משמעותי שאין לה שכיבה מלאה ואם הצורך בטיולון כולל גם שינה מידי פעם של כמה שעות טובות זה לא הכי נעים ובריא לילד...
חוץ מזה ,עגלה מעולה,חזקה,יפה חתיכה ונראית חדשה. ישנה כמובן עוד נקודה שככה את עומדת בתקנון ...ממש תלבושת אחידה.
לגבי הג'ולס-יש לגיסתי היא לא מרוצה -פחות משנה-המזרן דהה לגמרי(שחור) וגם לא משכיבה בשכיבה מלאה כי טוענת שבמצב שך שכיבהה מלאה העגלה לא יציבה בעליל.
לגבי הקויה-לא מכירה אישית-אבל נשמע הכי טוב מבין שלושתם וכמובן זה מותג גרמני שמכבד עצמו.

• הוסף לסימניות
לחברה שלי יש ג'ולס - ממש לא מרוצה !
השלד נשבר עשו טובה שהחליפו.. מאז ממש לא יציבה..

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין
היה לנו בטרפליי שחור וצבע הגגון דהה מהשמש אחרי שנה וחצי שימוש

שלחתי לחברה (במסגרת האחריות)
אכן היינו שבועיים בלי עגלה
אבל אחרי זה קיבלנו עגלה חדשה לגמרי (אחרי שנתיים שימוש רצוף בראשונה)
בלי כל התווכחות או טיעון כלשהוא מצידם

• הוסף לסימניות
לי יש את הבטרפליי.
מודה לה' שהשקעתי עליה את הכסף.
נוחה. קלה אבל יציבה והקיפול שלה ממש נוח! ביד אחת אפשר לקפל אותה!

• הוסף לסימניות
לפני 5 חודשים, בררתי, חקרתי, ודרשתי וטילפנתי וניסיתי, אפשר לומר שעשיתי דוקטורט על טיולונים.
לכל טיולון יש את מעלותיו וחסרונותיו.
ויש כמה שיותר קרוב לכליל השלמות חוץ מ...
ומה שנכון לאחת לא נכון לאחרת.
מה חשוב לך בטיולון?
משקל?
קיפול?
כביס?
להשכיב ולהושיב?
יציבות?
נוחות?
חוזק?
נראות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם קניתי טיולו בסוף קניתי סייבקס
לדעתי יפה והיחיד ממה שרשמת שנשכב עד הסוף והיה לי חשוב
לא ניסיתי לנקות אותו יש לי אותו כמעט שנה. ונראה כמו חדש אבך הבנתי שלא נשלף בקלות
אני מאד ממליצה קל ויציב ומתקפל בקלות

בוגבו לא נשכב עד הסוף וכל החנויות שהייתי אמרו לי לא לקחת כי מלא חוזרים לתיקון למרות שיש לבוגבו אחריות טובה ומתקנים אבל מעצבן כל פעם שבועיים להיות בלי עגלה וגם לא קל לשלוף לכביסה

יויו קל לשלוף לכביסה ולא נשכב עד הסוף ולא יציב

• הוסף לסימניות
גולס אייר פלוס לא מומלצת בכלל!!
משתמשת בה כחצי שנה
אין אפשרות להשכיב בכלל למרות שיש מצב שכיבה מכיון שהעגלה מתהפכת עם התינוקת(תינוקת קטנה..)
העגלה הפכה לצבע סגול מרוב שדהתה ולא יציבה בכלל.

• הוסף לסימניות
לפני 5 חודשים, בררתי, חקרתי, ודרשתי וטילפנתי וניסיתי, אפשר לומר שעשיתי דוקטורט על טיולונים.
לכל טיולון יש את מעלותיו וחסרונותיו.
ויש כמה שיותר קרוב לכליל השלמות חוץ מ...
ומה שנכון לאחת לא נכון לאחרת.
מה חשוב לך בטיולון?
משקל?
קיפול?
כביס?
להשכיב ולהושיב?
יציבות?
נוחות?
חוזק?
נראות?
תגלי לנו מה בחרת בסוף?

• הוסף לסימניות
תגלי לנו מה בחרת בסוף?
הלכתי על PING 2 של ABC DESIGN.
מרוצה מאד ב"ה.
משהו אחד שלא הכללתי בסל השיקולים ולמפרע התברר לי, שבשבילי זה חשוב.
משקל.
היא לא נחשבת לקלה, גם לא כבדה - משהו כמו הסייבקס לדעתי.
ואני גרה בקומה רביעית בלי מעלית, כך שעגלה קלה כנראה די הכרחית בשבילי.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מה יהיה עם יויו
לדעתכם יישאר אופנתי בשנים הקרובות?
כמה שנים הוא בשוק? (לא חפר?)

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש דגם בטרפליי חדש
האם נכונה השמועה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה