דרוש מידע טיולון ספורט ליין- איך אתם מנקים?

• הוסף לסימניות
טיולון של ספורט ליין
לא מצאתי אופציה להוצאת הגגון
איך מנקים שיצא נקי??

• הוסף לסימניות
עכשיו פירקתי את כל הטיולון, כולל הגגון.
יש 2 ברגים בצד הפנימי למטה. תוציאי אותם, וכך תוציאי את בסיס המתכת מהחיבור שלו אל העגלה.
הריפוד עצמו מושחל בתוך תעלה עגולה, את פשוט מושכת לאחד הכיוונים ומוציאה את כל הריפוד מההשחלה.

המלצה: לפני שאת מתחילה לפרק דברים. קחי מצלמה ותצלמי כל איזור שנראה לך שיעבור פירוק כלשהו.
זה יעזור לך בהרכבה - אם תסתבכי

• הוסף לסימניות
אני הסתבכתי עם הסלסלה.
יש ב2 הצדדים מעין פלסטיק שמתחבר אל המתכת. צריך לדחוף אותו כלפי מעלה וכך הוא יוצא מהחיבור שלו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה @נני5
אולי אין לנו אותו דגם?
אצלי הגגון מחובר לפלסטיק בהברגה מוזרה, לא רגילה
אצלך זה איקס או פס רגיל?

• הוסף לסימניות
אני הסתבכתי עם הסלסלה.
יש ב2 הצדדים מעין פלסטיק שמתחבר אל המתכת. צריך לדחוף אותו כלפי מעלה וכך הוא יוצא מהחיבור שלו.
יכולה להסביר שוב?
או שיש מישהו אחר שיודע?
לא מצליחה להוציא את הסלסלה!
יש 2 רוכסנים לפתוח, אבל בצדדים זה מחובר לעגלה ולא ברור לי איך אמור לצאת.

• הוסף לסימניות
יכולה להסביר שוב?
או שיש מישהו אחר שיודע?
לא מצליחה להוציא את הסלסלה!
יש 2 רוכסנים לפתוח, אבל בצדדים זה מחובר לעגלה ולא ברור לי איך אמור לצאת.
אם מדובר על סיאלו pl או דגם דומה, כתבתי הסבר עם תמונה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה