טיולון פג דגם סי

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר? יש המלצות?
איך זה ביחס למקרן?
עולה מדרגות?

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מספיק "טיולונית"
הקיפול ב2 ידיים ודורש השקעת כח, העגלה עצמה שוקלת לא מעט.
האיכות של פג- אין לה תחליף . את כבר רוצה שהעגלה תישבר וזה לא קורה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1235770:

את כנראה לא מדברת על דגם סי

חורשת עליה 4.5 שנים 3 ילדים ברציפות מגיל 0
קלה קלה - 6.5 קילו
וקיפול קלי קלות - ביד אחת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1235770:

יש לך את זה? כי בחנות זה היה נראה מאד קל. וגם הקיפול היה מקסים ניסיתי פעמיים. שוקל פחות מחמישה ק"ג נראה קומפקטי ונוח. לכן חשוב לי להבין אם אמרת את זה מניסיון בשטח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוזה;1235776:
יש לך את זה? כי בחנות זה היה נראה מאד קל. וגם הקיפול היה מקסים ניסיתי פעמיים. שוקל פחות מחמישה ק"ג נראה קומפקטי ונוח. לכן חשוב לי להבין אם אמרת את זה מניסיון בשטח.

אין לי את העגלה אבל אני מכירה אותה מקרוב.
למיטב זכרוני הקיפול הוא ב2 ידיים.

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע חברה שלי הראתה לי שהיא קנתה את העגלה, בעיקר בגלל הקלילות שלה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש עגלת חצי שכיבה סי וכנראה שיש גם טיולון.

כמובן שעגלות של סי הן לא ברמה של הפג המתכתיות, הן רמה נמוכה יותר מבחינת איכות, כך התרשמתי (הפג היקרות הן כולן אלומניום, כאן הרבה יותר פלסטיק) אבל אחרי הכל הן חזקות מאוד.

• הוסף לסימניות
אין על פג SI,
יש לי את העגלה כבר 4 שנים (3 ילדים), שימוש מגיל אפס, בלי שום תיקונים, קלה ביותר (5.5 קילו), נוסעת חלק ובקלילות גם עם ילד במשקל גבוה,
הקיפול אכן קצת מטריד, אבל אולי בדגמים החדשים זה כבר יותר טוב.

• הוסף לסימניות
דווקא לי יש את הדגם הראשון והוא מתקפל בקלות מדהימה!
וברור שאין על הקלות והנסיעה שלה...
(בדיוק לא מזמן הגדול שלי רצה לשבת בה, והוא החזיק את הקטן (בן שנה) והשני עמד מקדימה... זה אמנם היה ל-2 דקות אבל העגלה המשיכה לנסוע חלק ולהסתובב בלי בעיה...)

• הוסף לסימניות
תודה. עזרתן לי מאד. בחנות היא באמת נראתה מדהימה וקלילה. חשוב לי רק לשאול איך היא במדרגות?
כי היה לי פג מלפני 12 שנה וכשהייתי צריכה לעלות הפוך היה לה חלק מעצבן שנתקע.
איך היא עולה הפוך? בקלות?

• הוסף לסימניות
יש לי 2 עגלות כאלה. קניתי אחת לפני שלש וחצי שנים, חרשתי עליה עם שני ילדים,
(עולה אחורה במדרגות בקלות, לא נתקעת כי המעצורים קצרים) הקיפול בדגם סי הישן היה ביד אחת.
קניתי עגלה נוספת לא כי הקודמת גמרה את תפקידה אלא שהילדה לא ויתרה בשום אופן לתינוקת על העגלה... קניתי שוב סי של פג, בגלל הקלילות, הנוחות, וגם המחיר לא בשמים.
המלצתי לחברות, לאחות ולבנות דודות שקנו ג"כ. מרוצות עד השמים.
(אני לא סוכנת שלהם... :cool: )

• הוסף לסימניות
1400-1500 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני בררתי בזמנו לפני 4 שנים, רהיטי אור ברחוב שטראוס היו הכי זולים (1200)

• הוסף לסימניות
לחברת mountain buggy יש עגלת תאומים עם גלגלי אויר/בלי גלגלי אויר מישהי יודעת מה עדיף משתיהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה