טיולון של ג'וי

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבנתי שיש 3 דגמים: אחד עם גגון קצר, השני עם גגון בינוני והשלישי עם גגון ארוך + פגוש

מישהי יודעת מהם השמות של הדגמים? האם הגגון הבינוני מספק? ומהם המחירים שראיתם?
ברהיטי אור הוא רצה 500 530 ו600 (אם אני זוכרת נכון).

פרטו נא, תודה

• הוסף לסימניות
הבנתי שבמוצצים המחיר טוב יותר כדאי לך לבדוק

• הוסף לסימניות
עוד מישהי?

• הוסף לסימניות
תודה רבה
את זה ראיתי ולא הצלחתי להבין איזה דגם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1372971:
תודה רבה
את זה ראיתי ולא הצלחתי להבין איזה דגם זה.

ביררתי בשביל אחיינית שלי, ואפילו הלכתי לניו בורן, אני הבנתי שיש רק 2 דגמים, רק שמהדגם הזול יצאו 2 קולקציות של צבעים, אחת חדשה והשניה ישנה.
שימי לב שהקישור שנתתי - המחיר הוא על השחורה בלבד.
ראיתי בעיני את הכחול רויאל - היא מאוד זורחת...

• הוסף לסימניות
דווקא הכחול רויאל יפהפיה יש אותה לכלתי
עם מזרן שחור היא יפה ופרקטית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1372983:
ביררתי בשביל אחיינית שלי, ואפילו הלכתי לניו בורן, אני הבנתי שיש רק 2 דגמים, רק שמהדגם הזול יצאו 2 קולקציות של צבעים, אחת חדשה והשניה ישנה.
שימי לב שהקישור שנתתי - המחיר הוא על השחורה בלבד.
ראיתי בעיני את הכחול רויאל - היא מאוד זורחת...
תודה
ברהיטי אור ראיתי שלושה דגמים, כמו שכתבתי מקודם. כלומר, יש גם גגון בינוני. את יודעת איך קוראים לדגמים?

• הוסף לסימניות
הקפצה
אודה לעזרה!

• הוסף לסימניות
הדגם הזול נקרא ניטרו

• הוסף לסימניות
תודה ארבע
אם כך, האם הגגון בדגם של בריסק הוא מספיק ארוך?

• הוסף לסימניות
אולי אני אשאל ככה:
האם קנית טיולון של ג'וי דגם בריסק הפשוט? האם הגגון שלו מספיק?

• הוסף לסימניות
לא קניתי, אבל מבדיקה די מעמיקה הגגון היה נראה בסדר, לא מאוד ארוך, אבל סביר - לילד שנזקק לטיולון

• הוסף לסימניות
לי יש את דגם בריסק, הגגון שלו מאד קצר ולא מספיק לשמש יוקדת.
מה שכן, משהיא כאן בפורום העלתה תמונה של תוספת לגגון (לא צלון אלא מאריך גגון)
זה נראה פתרון מעולה לעגלה הזו.
שלדעתי הגגון והריפוד שלא נשלף, החסרונות היחידים שלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה