- הוסף לסימניות
מה דעתכם ונסיוכם עם עגלה זו - http://www.sunscribs.co.il/לונדון-i-154.html
אשמח לשמוע כל מידע בנושא, תודה.
אשמח לשמוע כל מידע בנושא, תודה.
נכתב ע"י הלו קיטי;1037442:יש את צ'יקו לייט וואי
אצלי היא מחזיקה מעמד בגבורה כבר 4 וחצי שנים
נכתב ע"י דסיש;1037928:אם הייתי יכולה הייתי זורקת אותה לפח! רק חבל לי על ה500 שקל שהשקענו עליה...
מאז שקניתי אותה אני רק סובלת... הגלגלים הקדמיים לא מסתובבים... כל הזמן רק נלחמת בה...
לא מומלצת בכלל..
נכתב ע"י הלו קיטי;1037442:יש את צ'יקו לייט וואי
אצלי היא מחזיקה מעמד בגבורה כבר 4 וחצי שנים
נכתב ע"י chanana;1037966:כנ"ל לא יודעת לגבי לונדון
אבל לגבי הלייט וואי
קניתי אותה אחרי המלצות רבות
מבחינת קלות ונוחות המושב לתינוק היא הייתה נראית הכי נוחה (חוץ מכך שאין פגוש)
אבל, הגלגלים לא זזים
כל הזמן נתקעת איתה וזה סיוט
חבל לי על ההשקעה בטיולון יחסית יקר לאחרים ללא הצדקה
נכתב ע"י שם בדוי;1037974:כנראה שהעמסת עליה משקל יתר כמו שקיות כבדות וכדו'
אצלי היא נוסעת מעולה... אני מאד מקפידה לא לשים עליה דברים כבדים - חוץ מהילד כמובן (שגם הוא לא קל...)
נכתב ע"י chanana;1038155:קודם כל גם בלי להעמיס הבחורון שוקל הרבה, ב"ה בלי עין הרע
והבעיה היא עם הגלגלים הקדמיים, שהם לא כפולים ולכן קשה לנווט אותם ביחס לכובד של העגלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים