דרוש מידע טיולון MOONA -המלצות

• הוסף לסימניות
גם לי יש מונה זיפי, כבר כשנתיים. בינתיים הדגם עבר שדרוג - נוספו עוד צבעים, ורצועות הקשירה נהיו נוחות במיוחד.
היתרון הכי עצום שלה בעיני הוא נוחות הקיפול: בשניה אחת, ביד אחת, עם התינוק ביד השניה...
ברמה שאנשים ברחוב הופתעו מהמהירות והקלות :)
היא ממש תואמת לבוגבו באטרפליי מבחינת הפונקציונליות, השווינו את שתיהן בחנות.

יש לי גם עגלה, לא טיולון, של בייבי בוס - והטיולון נוסע קצת פחות טוב מהעגלה.
אני לא יודעת אם טיולון אחר טוב יותר מהבחינה הזאת, בכל זאת יש פער "קל" במחיר בין עגלה לטיולון...

• הוסף לסימניות
כל אלה שיש להן את העגלה, לא מעצבן קצת שהידית צמודה לגגון? זה ככה גם בטיולונים אחרים?
קנינו אותה וממש מפריע לי המנח של הידית, מרגיש גבוה מדי, וצריך להרים את היד כדי להחזיק אותו יציב (ואני ממוצעת בגובה, לא נמוכה באופן חריג.)

• הוסף לסימניות
כל אלה שיש להן את העגלה, לא מעצבן קצת שהידית צמודה לגגון? זה ככה גם בטיולונים אחרים?
קנינו אותה וממש מפריע לי המנח של הידית, מרגיש גבוה מדי, וצריך להרים את היד כדי להחזיק אותו יציב (ואני ממוצעת בגובה, לא נמוכה באופן חריג.)
את מזכירה לי שזה באמת הפריע לי בתחילה- אך כבר מזמן לא.

• הוסף לסימניות
מבררת גם על טיולון של מונה.
הריפוד נשלף רק עם ברגים?
איזה דגם הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה / דיס על דגם זיפי.
האם מי שקנתה מרוצה?
האם נשלף לכביסה?
והאם יציבה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה