טיולון

• הוסף לסימניות
עכשיו דווקא לפני שהבת שלי כבר אוטוטו הולכת, החליטה העגלה / טיולון (משולב) שלנו לשבוק חיים אחרי 5.5 שנים.....:(
אז כדי לא לקנות חדש לתקופה הקצרה (בע"ה) שנשארה..... (ילד הבא אני רוצה עגלה חדשה :p ) החלטתי לשלוח לתיקון,
אבל התיקון עולה כ-210 ש"ח . אז החלטתי לקנות טילון פשוט - לא יותר מ-250 ש"ח.

יש דבר כזה??:confused:
איפה?
איזה?

תודה מראש!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש טיולון מצב אחד
ב-150 ש"ח
של איזי בייבי

• הוסף לסימניות
נדמה לי שבייביתר מפרסם טיולון 5 מצבים ב189 ש"ח.

• הוסף לסימניות
פרויקט אגורה. אחרת חבל על הכסף, ויש שם עגלות מצוינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1120845:
פרויקט אגורה. אחרת חבל על הכסף, ויש שם עגלות מצוינות.

ואם אין אז ביד 2 את בטוח תמצאי משהו טוב במחיר הזה

• הוסף לסימניות
לי גם קרה כזה דבר וקניתי את העגלה שכתבו כאן על בייביתר ב200 ש"ח והיא היתה עגלה ממש לא נוחה, היא עגלה חלשה כמובן ובד"כ ילד בגיל כזה כב לא שוקל 4 ק"ג אלא הרבה יותר והיא נשארה שלמה אבל הגלגלים כל הזמן התעקמו והיה סיוט ללכת איתה.
אם הייתי נמצאת כיום באותה סיטואציה הייתי קונה במחיר הזה עגלה מיד שניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1120902:
לי גם קרה כזה דבר וקניתי את העגלה שכתבו כאן על בייביתר ב200 ש"ח והיא היתה עגלה ממש לא נוחה, היא עגלה חלשה כמובן ובד"כ ילד בגיל כזה כב לא שוקל 4 ק"ג אלא הרבה יותר והיא נשארה שלמה אבל הגלגלים כל הזמן התעקמו והיה סיוט ללכת איתה.
אם הייתי נמצאת כיום באותה סיטואציה הייתי קונה במחיר הזה עגלה מיד שניה.

לא מצאתי משהו ביד שניה,:(:(
אני חייבת טיולון!!!
יש המלצות על משהו אחר לא זה שמפורסם בבייביתר?

• הוסף לסימניות
אם את ירושלמית, את יכולה ללכת לרהיטי אור
יש לו שם עגלות במחיר כזה,
גיסתי סוחבת כך כל פעם 2 ילדים.
[איזי ביבי כמדומני. וכמובן שלא תצפי, העגלה לא חלקה כמו העגלות הטובות]

• הוסף לסימניות
היה לי אותו סיפור אך זה זול שהוא יקר
קונים עגלה ב200-250 שח ומגלים שכל יציאה מהבית היא סיוט
זה עגלות שגלגלים שלהם לא זורמים ואת עובדת בלדחוף אותן, זה עושה כאבי גב ולוקח כוחות פיזיים
אחרי חודש קניתי ב400-450 (לא זוכרת) עגלת טיולון מקסימה היא מחזיקה לי לילד נוסף ובעז"ה הלאה

• הוסף לסימניות
יש בבאזר שטראוס בתלפיות (אם את ירושלמית) כמה עגלות טובות במחיר הזה.

• הוסף לסימניות
שווה לך להמשיך לחפש ביד2!
עוד קצת ובעז"ה תמצאי!
שווה לך להשאיל בינתיים.
אני מצאתי שם עגלה מדהימה ושמורה בשווי 800 ש"ח
ומכרו לי אותה ב-200 ש"ח + 50 ש"ח הגעה עד הבית.
כך שמנסיון שלי ועוד כמה בסביבתי ראיתי שכשצריך ה' שולח מציאות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה