דרוש מידע טיולונים - נדוש אבל אשמח לעזרה ספציפית.

• הוסף לסימניות
עברתי על כל האשכולות ולא מצאתי תשובות על הטיולונים האלו ספציפית:

יש לי תלוש בשילב,
אז מחפשת לקנות שם טיולון לילד בן שנה ושמונה - מדרגות כל יום - 2 קומות.
מה עדיף?
טיולון לארה שחור אסנשיאל Maxi-Cosi Lara

טיולון מיילי כחול ים Easywalker Miley

המילי עולה קצת יותר - אבל המליצו לי עליה בחנות.
משהי מכירה?

• הוסף לסימניות
אף אחד?

• הוסף לסימניות
גם לי היה תווים בשילב הלכתי על האינגלזינה, המוכר ניסה לדחוף לי (כמעט בכח...) את האיזיווקר ומשום מה תיאר שאין בה שום חסרונות, אני עם האינטואיציה הלכתי על חברה קצת יותר ותיקה עם נסיון רב של הנדסת אנוש בעגלות וקניתי את הדגם סקאצ' של אינגלזינה.
אני מרוצה מעל ומעבר! בהשוואהלאיזיווקר, בסקאצ הריפוד נשלף לכביסה, מתקפלת ונפתחת ביד אחת ולדעתי ניראת יותר טוב.
הושבתי את ביתי על 2 העגלות, היא סירבה לצאת מהאינגלזינה... לא נשאר לי ספק.
גם אהבתי את המקסי קוזי אבל אמר לי שהם לא טובים בעגלות כמו בכסאות בטיחות, קיבלתי זאת.

מוזר, אני כבר לא רואה את הסקאצ' באתר, חייב להיות אותו בשילב, קניתי לפני פסח. באותו זמן האיזיווקר היה במבצע אותו מחיר של הסקאצ' ב720 שח, גם המחיר לא קרץ לי לכיוונה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היי האם קנית בסוף?
אני בדיוק מתלבטת...
המיילי מומלצת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה