אברהם עבד ה'
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
לספור פחונים של בני דודים..
ים המלחמצטרפת לשאלה
אנחנו יוצאים לכמה ימים בערד
מה יש לעשות בסביבה?
לדעתי הגן חיות בבאר שבע לא שווה את התמורהיש את גן החיות של באר שבע מדבריום נראה לי
אפשר מאוד להנות שם יש גם מתקנים ופינות מוצלות ורוב החיות פעילות כל הזמן ממש על הזכוכית כמו טיגריס צבוע ברדלס ואריות לבקנים
סתם דוגמא תראו את הצבוע שוכב על הזכוכית ודופק עליה והילדים דופקים לו בחזרה רק על זה בזבזנו חצי שעה לפחות
רק תבדקו אם גם בחום הזה הם בחוץ ולא בתוך הכלובים הפנימים
צפה בקובץ המצורף 2040181
לדעתי כןלדעתי הגן חיות בבאר שבע לא שווה את התמורה
למה?לדעתי הגן חיות בבאר שבע לא שווה את התמורה
מצדה- רכבל?ים המלח
מצדה
לדעתי ילדים עד גיל 10 עדיף ללכת ללונדעמה יש לעשות עוד בבאר שבע
יש לנו בוקר עד 1:30
מה עדיף לונדע או פארק קרסו עם ילדים עד גיל 10 ?
כמה זמן זה מוזאון חיל האויר ?שווה את הכסף כמה זמן זה מבזבז
האם אפשר לדחוס לונדע ומוזאון חצרים או כדאי להנות בלונדע וזהו ו.לא לרקוד על 2 חתונות
ממש לא נכוןלדעתי הגן חיות בבאר שבע לא שווה את התמורה
גם אנחנו היינו ונהנינו מאד מאד, החיות פעילות ממש לעומת כל הגני חיות שאני מכירה, והוא לא כמו התנכי עם מלא עליות והכל מישור, הילדים נהנו ממש ואפשר להיות שם גם 5 שעות ויותר בכיףלדעתי הגן חיות בבאר שבע לא שווה את התמורה
אני חושבת דוקא הפוך, בתנכי יש מרחקים עצומים והולכים מלא מלא, אפשר להיות שם 7 שעות בשביל להספיק לראות הכל והילדים מאד מתעייפים, ודוקא במדבריום הילדים יותר נהנו ואין בכלל מרחקים גדולים בין חיה לחיה.זה לפי דעתי הרבה יותר קטן ומכיל את כל החיות.מההתרשמות שלי.
המרחקים בין הכלובים עצומים. מעט מאד חיות. ניסו לעצב בצורה מעניינת אבל יצרו מרחקים הזויים.
אולי ילדים קטנים יהנו מהמרחב......
הבעיה היא שזה נסגר בחמש והקופות נסגרות שעתיים קודםמומלץ מאוד לבוא החל מ4-5 אחה"צ לפני כן מאוד חם ואין שם כמעט פינות מוצלות [וגם במוצל לח מאוד...]
מדבריום?הבעיה היא שזה נסגר בחמש והקופות נסגרות שעתיים קודם
גם ב4-5 לא להיט בתקופתנו, אבל יש סיורי לילה שם למי שזה אופציה
לגבי חיל האוויר, גם עם הדרכה זה לא יותר מנחמד![]()
אנחנו היינו במוזיאון חיל האוויר השבוע, למרות שתיאמנו מראש שנגיע, [וכמעט א"א לתקשר איתם - רק קצת במייל..] הודיעו לנו בכניסה שאין עכשיו הדרכה כי הם בארוחת בוקר, רק עוד שעה... נכנסנו בכל זאת.
היה נחמד אבל לא מעבר, אולי עם הדרכה זה אחרת.
בנוגע למדבריום - היינו שם דווקא מאוד שווה, הילדים מאוד נהנים שם [בגילאי 8-2] ברור שהוא פחות מגוון מתנכ"י אבל עדיין שווה ושונה!
מומלץ מאוד לבוא החל מ4-5 אחה"צ לפני כן מאוד חם ואין שם כמעט פינות מוצלות [וגם במוצל לח מאוד...]
הצלחתם להיכנס ? לא היה עומס ?גם אנחנו היינו ונהנינו מאד מאד, החיות פעילות ממש לעומת כל הגני חיות שאני מכירה, והוא לא כמו התנכי עם מלא עליות והכל מישור, הילדים נהנו ממש ואפשר להיות שם גם 5 שעות ויותר בכיף
ממש לא עמוס, עשירית מהתנכ"י בערך [למרות שבגודל הוא גם קטן בהרבה]הצלחתם להיכנס ? לא היה עומס ?
אנחנו פעם בפסח רצינו לבוא, והיה עומס גבוה מאד שאנשים חיכו בחוץ המון וכל החול מסביב מלא מכוניות והיה פקק ארוך מאד בכניסה לבאר שבע בגלל זה
בגלל הפעם ההיא אני לא מתלהב להגיע כי אולי יהיה עומס וסתם חבל על האכזבה של הילדים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים