למה??לגבי american dream, לא מומלץ לטעמי.
האם הנסיעות ברכבות הן עם תשלום בכל עליה? יש כרטיס כמו רבקו? או משהו כזה?
זלא ,
כל פעם צריך לקנות כרטיסים
לא חייבים מטרוקארדיש מטרוקארד
קונים במכונה ומטעינים כמה שרוצים
בנסיעה באוטובוס או ברכבת מעבירים וזה מוריד את התשלום
אפשר להטעין שוב כשזה מתרוקן
האמת שאני ממש חוששת לשים כאן כתובת.שים לי כתובת מייל ואשלח לך
מקום נחמד מאד, ניתן לרכוש כרטיסים פה:
![]()
Tickets - New York Aquarium
nyaquarium.com
באקורים יש יום אחד בחינם נראה לי ביום ראשון אחה"צ
לא נראה לי שיש יום חינמי לאקווריום.איפה אני רואה אם זה חינם?
נראה לי שרביעי זה חינם.
אם אני מבינה נכון..
מה עדיף- אם נספיק רק אחד: גן חיות של ברונקס או האקווריום?
חינם ביום רביעי אבל צריך להזמין כרטיסים מראש ומותר עד 4 כרטיסים.איפה אני רואה אם זה חינם?
נראה לי שרביעי זה חינם.
אם אני מבינה נכון..
מה עדיף- אם נספיק רק אחד: גן חיות של ברונקס או האקווריום?
תודה!חינם ביום רביעי אבל צריך להזמין כרטיסים מראש ומותר עד 4 כרטיסים.
תודה!
אפשר גם כרטיסים לגן חיות?
חינם ביום רביעי אבל צריך להזמין כרטיסים מראש ומותר עד 4 כרטיסים.
אפילו שיש שם את מופע אריות הים?מלפני הרבה שנים שהייתי- ברונקס זוו הרבה יותר מעניין מהאקווריום
למה?לגבי american dream, לא מומלץ לטעמי.
המופע מאד יפה, אבל בכלליות אם שואלים מה יותר, הביקור בברונקס זוו יותר מיוחד וגם אפשר להיות שם שעותתתאפילו שיש שם את מופע אריות הים?
שניהם מניסיון אבל קשה לי להמליץשתיהם מניסיון?
מה יותר מומלץ?
בירושלים היינו גם בתנכ"י וגם באקווריום ישראל.
באיזה מהם יש יותר דברים שאין פה?
חינם זה לכל השעות?
תודה רבה!
לא מוצאת את האותיות הקטנות?חינם זה לא לכל השעות וגם לא לגן חיות של הילדים
באקווריום כניסה חינם רק מהשעה 3. פתוח עד 5.לא מוצאת את האותיות הקטנות?
מה מעניין ? באיזה קטע מעניין ? החנויות שם?למה?
זה ממש מעניין אותי .
כמה ילדים מגילאי 9 ומטה.
לא בקטע להוציא הרבה כסף לאטרקציות.
הכניסה עולה, נכון? זה מספיק..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים