טיולים ודרייבר בבורו פארק

• הוסף לסימניות
היי, אנחנו נוסעים לבורו פארק כדי לעשות אזרחות נשמח לקבל רעיונות ועצות לטיולים מתאימים למשפחה ,
ודרכי הגעה אנחנו ללא רכב.
כמו"כ נשמח לקבל טלפונים של דרייבר מומלץ
מי שיש לו מידע יעזור לנו מאוד , שבוע הבא אנחנו נוסעים....

• הוסף לסימניות
היי, אנחנו נוסעים לבורו פארק כדי לעשות אזרחות נשמח לקבל רעיונות ועצות לטיולים מתאימים למשפחה ,
הי, אשמח לקבל טל' של דרייבר, ובכלל איפה אתה ממליץ לטייל?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה עשיתם בסוף
אני נוסע בשבוע הבא ואין לי עדיין כלום!!

• הוסף לסימניות
משרד של דרייברים גויים בחצי מחיר: 347120101 /347020101
מבורו פארק לכל שדות התעופה ב50$ בלבד. נוסעים להרבה מקומות במחירים טובים.
(אובר יצא לי ב90$ ומונית צהובה עוד יותר יקרה)

• הוסף לסימניות
חסרה ספרה בכל אחד מהמספרים
ה347 זה קידומת ולאחר מכן נדרש 7 ספרות

• הוסף לסימניות
משרד של דרייברים גויים בחצי מחיר: 347120101 /347020101
מבורו פארק לכל שדות התעופה ב50$ בלבד. נוסעים להרבה מקומות במחירים טובים.
(אובר יצא לי ב90$ ומונית צהובה עוד יותר יקרה)
3478120101 /3478020101

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה