טיול טיולים עם מים בתחבורה ציבורית עם ילדים+עגלה

• הוסף לסימניות
אני אשמח שתרכזו לי את כל הטיולים עם מים שמתאימים למשפחה עם ילדים קטנים+עגלה
ושאפשר להגיע לשם עם תחבורה ציבורית (אין רשיון)
עדיפות באזור המרכז
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כתבתי פה כמה טיולים עם מים באזור המרכז שמתאימים למשפחות עם ילדים קטנים ועגלה, ונגישים בתחבורה ציבורית:

אפשרויות נגישות עם עגלה ובתחבורה ציבורית:

• פארק הירקון, תל אביב:
    • תיאור: פארק גדול ונגיש עם מדשאות רחבות, פינות ישיבה מוצלות, מתקני משחק מותאמים, אגם גדול עם אפשרות לשייט בסירות פדלים (בתשלום), ופלגי מים רדודים שמתאימים לשכשך רגליים. השבילים בפארק ברובם רחבים ומתאימים לעגלות.
    • הגעה בתחבורה ציבורית: קווים רבים מגיעים לתחנות סמוכות לפארק (לבדוק קווים ספציפיים לפי נקודת הכניסה הרצויה).
    • מים: אגם, פלגי מים רדודים.
  • נחל הירקון (אזור מקורות הירקון):
    • תיאור: באזור ראש העין ישנם חלקים של נחל הירקון עם מסלולים קצרים ונוחים המתאימים לעגלות. ישנם גם אזורים עם מים זורמים רדודים שאפשר לשחק בהם. שימו לב לבחור במסלולים המונגשים.
    • הגעה בתחבורה ציבורית: קווים שמגיעים לראש העין, משם ייתכן צורך בהליכה קצרה או אוטובוס פנימי לאזורים ספציפיים בנחל.
    • מים: נחל זורם, בריכות קטנות.
  • פארק לאומי רמת גן:
    • תיאור: פארק רחב ידיים עם מדשאות, פינות פיקניק, מתקני משחק, ואגם גדול. ישנם שבילים רחבים ונוחים המתאימים לעגלות.
    • הגעה בתחבורה ציבורית: אוטובוסים רבים מגיעים לרמת גן, כולל קווים שעוצרים בסמוך לפארק.
    • מים: אגם.
  • גני יהושע (המשך של פארק הירקון):
    • תיאור: חלק נוסף של מתחם פארק הירקון, עם אפשרויות דומות – מדשאות, שבילים נגישים, ואזורי מים.
    • הגעה בתחבורה ציבורית: כמו פארק הירקון.
    • מים: נהר הירקון.

• הוסף לסימניות
אני אשמח באיזור הצפון, תודה!!

• הוסף לסימניות

אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
ש את "גן לאומי עין חמד" ליד טלזסטון בתשלום.
יש את מקורות הירקון.
אולי גם הסטף ליד ירושלים? (חלק מהקטעים בלבד מתאימים לעגלה)
הכל נגיש בתח"צ.
חוץ מאלו לא נראה לי שיש מסלול במרכז שעונה על הדרישות שלכם כולל כניסה למים.
יש בצפון הקרוב עוד מסלולים כאלו, כמו נחל השופט, נחל ציפורי, עין אביאל ועוד.

• הוסף לסימניות
כעקרון כמעט כל מסלול אפשר להגיע עם תחבורה ציבורית -עשינו את זה המון אני ובעלי
אבל אני מחפשת עכשיו לצאת גם עם הילדים
הבעיה בצפון שיש תחבורה לשם רק מ9 בבוקר ואז מגיעים סביבות 12 וחצי-1 למקום וכבר יש שמש ופריצות
אנחנו רוצים להגיע מוקדם על הבוקר כשהכל נקי

• הוסף לסימניות
אני אשמח באיזור הצפון, תודה!!
1. נחל קיבוצים, קו 412 מעפולה/בית שאן, יורדים בצומת מסילות, 10 דק' הליכה עד המסלול, מסלול הליכה בתוך מים שמגיעים עד המותן, בסוף המסלול יש בריכה ענקית ורדודה, בקיץ יש המון פריצות.
2. נחל חרמון (הבניאס), קו 35 מקריית שמונה, יורדים בתוך מושב שאר ישוב (תשאלו את הנהג איפה לרדת) הליכה בערך 20 דק' עד המים, גם בקיץ יחסית הגיוני בשעות המוקדמות.
3. פארק הזהב קריית שמונה, יש בתוך קריית שמונה פארק שבתוכו עובר נחל חמוד וארוך שמתאים במיוחד לילדים קטנים (הרבה מים נמוכים, זרימה סבירה לגמרי, מפלונים וכו'). לוקחים כל אוטובוס לקריית שמונה, יורדים בתחנה תל חי/אורי אילן והולכים את רחוב אורי אילן עד שרואים את הפארק בצד ימין, בשעות המוקדמות הגיוני גם בקיץ.
כל אלה בחינם, אם אתם מחפשים סגנון אחר אפשר לנסות למקד.

• הוסף לסימניות
1. נחל קיבוצים, קו 412 מעפולה/בית שאן, יורדים בצומת מסילות, 10 דק' הליכה עד המסלול, מסלול הליכה בתוך מים שמגיעים עד המותן, בסוף המסלול יש בריכה ענקית ורדודה, בקיץ יש המון פריצות.
לענין פריצות- עכשיו נקרא קיץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה