טיול באיזור מודיעין עילית? יש כזו חיה?

• הוסף לסימניות
יש מקומות בילוי ואטרקציה באיזור מודיעין עילית? מקום נגיש שאפשר להגיע עם מונית
ושילדים יכולים להנות בו?

• הוסף לסימניות
יש מקומות לטייל. אטרקציות? נו נו.
יש ביער בן שמן כמה וכמה פינות חמד, עם מתקנים ועוד.
אפשרות א': אפשר לרדת בלפיד, להכנס אל היער בשביל המסומן בירוק, ולהכנס לעומק היער. בשלב מסויים יש מגדל תצפית שניתן לעלות עליו - מדרגות תלולות ביותר, וכמה עשרות מטרים אח"כ מתקנים.
ממשיכים עם הסימון הירוק עד הכביש, ויוצאים ל443 בערך באזור מבוא מודיעים. ניתן לחזור בקו 210, 220 וכו'.
אפשרות ב':אפשר לרדת במבוא מודיעים, לחצות מתחת לכביש במנהרה להולכי רגל, ולהכנס ל"קדושי זגלמביה" אתר הנצחה ליושבי חבל זגלמביה בפולין שנהרגו בשואה. מקום מאד יפה ומטופח, וכמובן - שביל הליכה אל תוך היער.
אפשרות ג': אפשר לרדת במתקן אדם, להכנס לתוך היער ולפנות בשביל מסומן בצבע כחול ימינה, לכיוון מצפה מודיעין. דרך של 500 מ' בערך, ובסיומה מתקנים, תצפית, וגם מגדל - שתמיד סגור... חזרה באותה דרך.
שמורת נאות קדומים, גם כן באזור, כוללת בתי בד, גתות, מתקנים לשאיבת מים ועוד כל מיני דברים בסגנון עתיק. בדרך כלל יש גם פעילויות מודרכות.
פארק ענבה, כבר הזכירו לפני, כולל גם שיט למי שמעוניין, בשלולית ממוצעת... ;)
יש גם פארק במכבים עם סירת פיראטים, לא הייתי אף פעם אבל הבנתי שמדובר במתקן אטרקטיבי.
ג'ימבורי והפעלות ילדים יש לרוב בקניון עזריאלי במודיעין, אבל אני מניחה שזה לא הסגנון שלכם...

• הוסף לסימניות
יש את פארק ענבה במודיעין.

• הוסף לסימניות
יש בכפר רות פינת חי עם בריכה, חליבה, אפית פיתות ועוד
הייתי שם וזה מאוד נחמד במיוחד לילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;582245:

זה עוד קיים? לאחרונה לא ראיתי פרסומות.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על כפר רות
"חוות יצחק"
הילדים נהנו מאד.
פינת חי, מתנפחים, בריכת שחיה קטנות, אפית פיתות
ו 5 ד' מק"ס

• הוסף לסימניות
ואיך שכחתם את הפארק של מודיעין עילית? -סמוך לכניסה לעיר. :eek:

• הוסף לסימניות
איזה פארק "מהמם" טיול שנתי מומלץ לבוא מרחוק אפשר גם מחו"ל

• הוסף לסימניות
אבל בבקשה עם כיסויי ראש לילדים הקטנים, כי לפני למעלה משנה נהרסה שם הסככה ועדיין לא הספיקו לתקן:eek:

ו"מי"- יישר כח על ההדרכה המפורטת, עשיתם את זה בפועל? איפה הקטנים הכי נהנים?

• הוסף לסימניות
לקטנים ממש הכי מומלץ לרדת במתקן אדם, הכי קרוב למתקנים.
ילדים יותר גדולים, שנהנים מעצם ההליכה, יכולים להנות מאד מהירידה ליד לפיד, והשביל עד המצפה והמתקנים שאחריו.
עשינו בפועל את שלושת המסלולים הנ"ל, אם יש צורך בהדרכה מפורטת יותר אשמח להסביר באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה