טיול בארץ הגדול

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
(למי שמתפלא על שגיאת הלשון - הטעות במקור. כלומר, במשחק החבל המוכר.)

יש מי שמזהה את המקום?
אודה לכם מאד.

קבצים מצורפים

• IMG_2218.JPG
    1.2 MB · צפיות: 18
  • IMG_2224.JPG
    1.4 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עוד הצעות?
משום מה שתי האופציות לא נראות לי נכונות.

• הוסף לסימניות
התמונה העליונה בוודאי לא בחיפה אלא בירושלים. סמל האריה מתנוסס בגאווה על הפח... אולי ביער רמות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;862855:
התמונה העליונה בוודאי לא בחיפה אלא בירושלים. סמל האריה מתנוסס בגאווה על הפח... אולי ביער רמות?

הו, תודה!
שלב ראשון בזיהוי.

אני מבינה שבתור נחליאלים ביקרתם בלא מעט גינות ופארקים, במיוחד כאלו עם מים :)
אז אולי תזהו את הבריכה שבתמונה השניה?

• הוסף לסימניות
האמת, שאני באמת יודעת...
אבל מה לעשות ש''איגוד הנחליאלים'', הטיל צו איסור פירסום על המקום
ועל כל הפרשיה שמסתתרת מאחורי הריבוע הלבן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;862866:
האמת, שאני באמת יודעת...
אבל מה לעשות ש''איגוד הנחליאלים'', הטיל צו איסור פירסום על המקום
ועל כל הפרשיה שמסתתרת מאחורי הריבוע הלבן...
תנוח דעתך, לא מסתתרת שם שום פרשיה.. סה"כ 2 אנשים מסתתרים שם.. (עניני צנזורה..)

כנראה שזה כן גן הוורדים.
מצ"ב תמונה של הבריכה העליונה בגן הוורדים מזווית שונה, ויש כמה אובייקטים משותפים.. הגשר, הפסל, ואני מכיר גם את השער הירוק ..
Rose_garden_jerusalem_efi_elian.jpg

• הוסף לסימניות
השניה נראית לי משום מה בגן חיות התנכי - יש מצב?

• הוסף לסימניות
השניה בודאות 100% בגן הורדים בירושלים, יש לי משם הרבה תמונות, אגב מקום שקט ומקסים :)

• הוסף לסימניות
הראשונה-יכול להיות מאחורי הר הרצל בדרך ליד ושם

• הוסף לסימניות
עברתי עכשיו על תמונות שלנו מגן הורדים, והתמונה השניה נראית ממש משם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה