אפשר להמשיך את המסלול ולראות את החיבור עם נחל קיבוצים?אזור עפולה מתאים?
יש את גדעונה- ליד ישוב גדעונה מעיין חמוד שאפשר קצת להמשיך עם המסלול אני מגיעה לשם עם ילדים בגילאי 12-2 והם מסתובבים במים לבד. אני יושבת בחוץ ומסתכלת עליהם (אני חושבת שבסוף הוא מתחבר לכל המעיינות באזור- נחל קיבוצים וכו')
לא זכור לי שיש שם מגלשה
check-in-out.com
אנחנו היינו לפני שנתיים עם הילדים במעיין אלרואי. באזור קרית טבעון. יש שם גם תחנת רכבת העמק משוחזרת, ממש יפה לילדים. וגם תמונות מהממותאשמח להמלצה על נחל שיתאים לקטנטנים
לא עמוק
עם צמחיה
באזור הצפון מקסימום מירון
ואם יש מישהו שמכיר משהו לא המוני.
אלה כל הדרישות בסה"כ...
נכון, ממש נחמד שם.. אם כי מאז השיפוץ לא קפצנו לשם.היינו בסוף בעין נון
מוצלח ממש ממש!!
הילדים לא רצו לצאת מהמעיין כמעט 3 שעות...
מקווה שהוא לא מזוהם, אלוקים שישמור
אז שווה ביקורנכון, ממש נחמד שם.. אם כי מאז השיפוץ לא קפצנו לשם.
יש באיזור גם את המפל הנעלם.. חוויתי ממש במיוחד לילדים ונערים. ומבוגרים שיודעים ליהנות ואוהבים מים....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים