- הוסף לסימניות
זה כדאי ללכת בתקופה הזאת או שזה יותר לתקופת הקיץ?כן, המערה הכחולה בקאפרי
גם באזור של דרום איטליה
זה כדאי ללכת בתקופה הזאת או שזה יותר לתקופת הקיץ?כן, המערה הכחולה בקאפרי
גם באזור של דרום איטליה
אפשר גם עכשיוזה כדאי ללכת בתקופה הזאת או שזה יותר לתקופת הקיץ?
אגב, עוד משהו, התחבורה מנמל התעופה העירה יקרה מאוד, מונית תעלה 50 אירו. אם תצאו מהטרמינל תמצאו שורה של רציפים ובהם אוטובוסים העירה, לכו עד הסוף כמעט, לרציף 15, כרטיס הלוך ושוב יעלה פחות מ10 אירו.אנחנו יוצאים לטיול זוגי לרומא האם מישהו יודע אם כדאי להשכיר רכב?
סגרתי טיול של יום עם מדריך מרומא לנאפולי סורנטו פומפיי מחשש שאני לא יסתדר מישהוא יודע מה עדיף? מדריך או עצמאי? ואם זה יקר 780 לזוג
מדריך עדיף.סגרתי טיול של יום עם מדריך מרומא לנאפולי סורנטו פומפיי מחשש שאני לא יסתדר מישהוא יודע מה עדיף? מדריך או עצמאי? ואם זה יקר 780 לזוג
לא כדאי לנהוג בדרום איטליה.780 שקל טיול קבוצתי, אמרו לי שזה לא כזה נורא להשכיר כב ולרשום בוויז את המקומות , פשוט אני פעם ראשונה טס ואין לי מושג מה הכבישים מה הכללים השאלה היא אם שאני יהיה שם אני יבין שהכל בסדר וזה דומה להארץ או שזה באמת מסוכן או שעד שאני ימצא את המקומות וכו' אז עדיף כבר מדריך וראש שקט .
לוקחים רכבת תחתית לאיזור התחנה המרכזית או משהו כזה ושם מחליפים לרכבת מיוחדת לשדה התעופה.איך הכי עדיף להגיע ממילאנו( אזור בית חבד) לשדה התעופה מלפנסה בתחבורה ציבורית או במונית?
אוכל בחו"ל זה ממש לא בעיה במידה ואתם לא בונים על מסעדות מטורפות אפשר להוסיף מזוודה בתשלום ולמלא אותה באוכל, חלב, סיר ומחבת וכו' ואתם ממש מסודרים בשפע.מאיזה בחינה לא ממליצה על רומא רק מבחינת אוכל?(אני לא מדבר על שבת)
במילאנו יש יותר מה לעשות מרומא??
(חוץ מקניות שהרוב אם הבנתי גם ככה מותגי על יקרים מאוד)
תודה רבה רבה על המשוב!
אשמח גם לדעת, תודהאיך מזמינים כרטיס לקולסיאום בלי מדריך לבד ממש התבלבלתי יש כל מיני סוגי כרטיסים אשמח אם יש מידע למישהוא.
האם הפארק מגיקלנד ממולץ או לא [ ואם יש שם בריכה או מתקנים יבשים] .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //