אולי חצבאני?זכור לי שהייתי פעם במסלול מסודר (נראה לי אפילו בתשלום) בבנייאס שההליכה היא בתוך מים עמוקים של כחצי מטר, האם זה זה או משהו אחר, והאם זה רלוונטי בתקופה זו.
שבוע שעבר התפרסמה הודעה כי חצבאני ובנייאס ומשושים וכל המסתעף מסוכנים לרחצה עקב מים מזוהמים מאד.והאם זה רלוונטי בתקופה זו.
כל שנה ושנה במשך עשרות שנים יש הודעה כזאת לא כ"כ צריך להאמין לזהשבוע שעבר התפרסמה הודעה כי חצבאני ובנייאס ומשושים וכל המסתעף מסוכנים לרחצה עקב מים מזוהמים מאד.
זה לא כ"כ "חרדי" להתייחס לזה, אבל בכל זאת אני מציין את זה.![]()
אכן כןכל שנה ושנה במשך עשרות שנים יש הודעה כזאת לא כ"כ צריך להאמין לזה
זה לא כ"כ "חרדי" להתייחס לזה,
יכול להיות 'הזכי'זכור לי שהייתי פעם במסלול מסודר (נראה לי אפילו בתשלום) בבנייאס שההליכה היא בתוך מים עמוקים של כחצי מטר, האם זה זה או משהו אחר, והאם זה רלוונטי בתקופה זו.
יש מקור מוסמך שלא להסתמך על זה ?כל שנה ושנה במשך עשרות שנים יש הודעה כזאת לא כ"כ צריך להאמין לזה
היה על זה תחקיר בתקשורת (לא החרדית)יש מקור מוסמך שלא להסתמך על זה ?
ונשמרתם !!!!!!!! זה הכי חרדי ויהודי שיש
לא ונשמרתם ולא נעלים, מתי בפעם האחרונה מישהו שמע על מקרה שקרה, יש שם כמויות של מטיילים ולא שמענו על סיפורים, לא כל אזהרה צריך להאמיןיש מקור מוסמך שלא להסתמך על זה ?
ונשמרתם !!!!!!!! זה הכי חרדי ויהודי שיש
נכון , היו מקרים של אשפוזים מעכברת אבל נדיריםלא ונשמרתם ולא נעלים, מתי בפעם האחרונה מישהו שמע על מקרה שקרה, יש שם כמויות של מטיילים ולא שמענו על סיפורים, לא כל אזהרה צריך להאמין
האם מישהו יודע אם בשאר ישוב יש בית הכנסת פעיל, והאם יש בו מנין נץ, אני רוצה להגיע לבניאס ממש מוקדם, האם למצוא צימר בשאר ישוב יעזור לי.אבל אפשר לתפוס את הנחל באיזור שאר ישוב או נבי יהודה שם יש כניסה למים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים