עזרה טיול לילדה לכבוד הבת מצוה

• הוסף לסימניות
מתכננת לקחת את הבת שלי ביום הבת מצוה ליום שמשלב רוחניות- תפילות במקומות הקדושים וכן אטרקציות שונות באזור י-ם אשמח לרעיונות לאן ללכת...
יוצאת איתה ועם הסבתות מ2 הצדדים...

• הוסף לסימניות
כותל - כמובן, יררושלמית.
וגם מנהרות הכותל והסרט תלת מימד שם - על בית המקדש.
אם תפרגני עוד - אז חזיון קולי בעיר דוד.
ואם עוד יותר - אז תסעי לקבר רחל.
שיתקבלו תפילותיכן!

• הוסף לסימניות
וכיוון שהסבתות מצטרפות
אולי שילוב קצת הסטוריה?
סיור קליל ב"שערי חסד" ובעוד שכונות ישנות ומלאות ריחות וצלילים??

• הוסף לסימניות
ווממול הכותל תעלו לכוון הרובע- יש שם זיסלק .
הבת שלי מאד נהנתה לבחור משהו ללקק לאחר התפילה...

• הוסף לסימניות
ליד רחבת הכותל בצד שמאל יש סיור בשם שרשרת הדורות מיצג יוחד בזכוכית-תוכן מצוין ונקי אני לקחתי את הנושא הזה לבת מצוה ושילבתי סיור נחמד אחרי הכותל יש להזמין כרטיסים מראש משהו כמו18 שח לאדם, היה חויתי!

• הוסף לסימניות
סליחה על הילדותיות שבי
אבל זה לא נשמע לי כיפי בכלל...
משהו יותר קליל כמו סגויי וכאלה (אולי ביום אחר לקחת את הסבתות והדודות עם הילדה לכותל ולקברי צדיקים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה