טיול בחו"ל טיול מאורגן לחו"ל

• הוסף לסימניות
מישהו היה פעם בגיאורגיה?
איך שם?
לי אישית נישמע יעד פחות מושך אבל אולי אני טועה
מי שיש לו עוד רעיונות אשמח
פחות קברי צדיקים
תודה.
אין על גאוריגיה!!!!!!!! אני לא מוצאת תמונה נורמלית אבל כיף שם בטירוףףףףף!!!!!!!!
מקום פסיכי. נוף מדהים. אטרקציות משגעות
כיף שם כאסחחחחח

• הוסף לסימניות
הנה-
unnamed.jpg

קבצים מצורפים

• __unnamed - עותק (1).pdf
    KB 140.5 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
וואו זה יקר!
אנחנו טסנו עם אידיאל טורס לקנזיי- ממש בדולמיטים
6 לילות 6000 ש"ח ליחיד (בלי טיולים, טיולים בתוספת 1000 ש"ח)
זה כי הם מפנקים מאד!
כשרויות, טיולים, אטרקציות, אוכל - לא חוסכים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסו אולי לשמוע ממנו הצעה.
(כמובן תבררו שלא מדובר בנוכל, אין לי מושג מי זה. "כבדהו וחשדהו", כמו כל אחד מהניקים פה...)
תודה רבה על המסקנה שאני נוכל
זה מאוד מחמיא לי אני חייב לציין!!!!
המסקנה היא לברר היטב לפני שמעבירים אלפי שקלים לניק אלמוני... זה הכול.
מתנצל אם נפגעת.
אתה חושב שאני לא צודק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על מישהו שעושה קבוצות לגאורגיה
שמעתי שלשם הקבוצות קצת יותר זול

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על מישהו שעושה קבוצות לגאורגיה
שמעתי שלשם הקבוצות קצת יותר זול
קשת טורס
לא מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה