טיול טיול משפחתי ערב פסח

• הוסף לסימניות
הבטחנו לילדים, והגיע הזמן לקיים. טיול משפחתי בערב פסח.
משפחה ברוכה, עם ילדים בכל הגילאים האם ישנם המלצות?
בהתחלה חשבנו לסוע לחרמון, אבל אני חוששת שניסע יום שלם ובסוף נתאכזב.
הבוגרים נוטים יותר לכיוון של אטרקציות. הם הציעו ליזר טאג בנתניה. זה נשמע לי אפשרות אבל אני רוצה לשלב עם זה משהו נוסף.

• הוסף לסימניות
שיט?

• הוסף לסימניות
קרוב לנתניה
יש את מעגן מיכאל.
רצועת חוף יפה עם כמה אפשרויות תיירות.

• הוסף לסימניות
יש במרחוק קרוב יחסית "צוקי הר סוף" שזה סוג של טיילת על ההר גבוה ממש על היום עם נוף מדהים ואוויר עוד יותר מדהים.
"הגן הלאומי קיסריה" אזור עתיקות מאוד יפה שנמצא על הים כולל משולב מתחם יפה כולל שבילים וסמטאות.

• הוסף לסימניות
יש במרחוק קרוב יחסית "צוקי הר סוף" שזה סוג של טיילת על ההר גבוה ממש על היום עם נוף מדהים ואוויר עוד יותר מדהים.
"הגן הלאומי קיסריה" אזור עתיקות מאוד יפה שנמצא על הים כולל משולב מתחם יפה כולל שבילים וסמטאות.
שימו לב שהיום ומחר הים מסוכן לרחצה

• הוסף לסימניות
לונה פארק בירכה
פארק הצבים במרכז

• הוסף לסימניות
הבטחנו לילדים, והגיע הזמן לקיים. טיול משפחתי בערב פסח.
משפחה ברוכה, עם ילדים בכל הגילאים האם ישנם המלצות?
בהתחלה חשבנו לסוע לחרמון, אבל אני חוששת שניסע יום שלם ובסוף נתאכזב.
הבוגרים נוטים יותר לכיוון של אטרקציות. הם הציעו ליזר טאג בנתניה. זה נשמע לי אפשרות אבל אני רוצה לשלב עם זה משהו נוסף.

בחוה''מ החרמון כניסה ורכבל בחינם, דרך בנק הפועלים

• הוסף לסימניות
אפשר לחיפה
רכבלית, פארק הכט וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה