דרוש מידע טיול נשים בחו"ל - יש קבוצה מאורגנת אחרי החגים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מידע על טיולי נשים בחו"ל אחרי החגים.
מי עושה ולאיזה יעד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי שיש כאן פרסומת בפרוג של טרולי – קיבלתי גם מודעה במייל.
זה בעצם חברת נכספה, סוכנות נסיעות ותיקה ומוכרת.
יצא לי לנסוע איתם בעבר למסע של גולדווסר – והחוויה הייתה ברמה מטורפת!
מצרפת לך כאן את המודעה ששלחו לי במייל.
ממליצה בחום מניסיון אישי.

טרולי טיולי נשים בודפסט.jpg

• הוסף לסימניות
אני לא מציע טיול מאורגן אך נותן מעטפת של חבילות נופש ביעדים כשרים כולל טיסות מלונות העברות אטרקציות ועוד..
זמינות 24 שעות
ידע רב
אפשר לפנות ב 0559937730

• הוסף לסימניות
חברת "כיף טורס" אירגנה השנה כמה נופשים לנשים לגאורגיה, ונשים היו מאד מרוצות,
כרגע בייעד חדש לזקופנה.

פרטים במודעה המצורפת.

קבצים מצורפים

• כיף טורס- נופשי נשים חורף.jpg
    כיף טורס- נופשי נשים חורף.jpg
    1.9 MB · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
מומלץ ממש מניסיון
אביגיל ממש טובה, הרבה ניסיון והמון אנרגיות.

• הוסף לסימניות
יש ל"דניאל תיירות" מגוון הצעות
תסתכלי באתר שלהם .
מומלץ ממש מניסיון
מה מספרי הטלפון או המייל שלהם?
אתר חסום לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתארגנת נסיעה לאומן לנשים ונערות לזאת חנוכה מיום ראשון א טבת עד יום חמישי ה טבת
לפרטים KZ0527141425אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה