telechofesh.co.il
אביגיל ממש טובה, הרבה ניסיון והמון אנרגיות.מומלץ ממש מניסיון
אביגיל לביא טיולים מאורגנים לנשים ובנות | טלחופש
בנות ונשים יקרות !! במיוחד עבורכן !! טיולים מאורגנים לנשים ובנות, כשר למהדרין, באווירה שמחה ומיוחדת לגיאורגיה, הודו, רוסיה, קפריסין, סיני ועוד... פשוט להנותtelechofesh.co.il
יש ל"דניאל תיירות" מגוון הצעות
תסתכלי באתר שלהם .
מה מספרי הטלפון או המייל שלהם?מומלץ ממש מניסיון
אביגיל לביא טיולים מאורגנים לנשים ובנות | טלחופש
בנות ונשים יקרות !! במיוחד עבורכן !! טיולים מאורגנים לנשים ובנות, כשר למהדרין, באווירה שמחה ומיוחדת לגיאורגיה, הודו, רוסיה, קפריסין, סיני ועוד... פשוט להנותtelechofesh.co.il
אביגיל לביא: 0584150432מה מספרי הטלפון או המייל שלהם?
אתר חסום לי.
עליה אני יודעת, אבל לא מסתדר לי בתאריכים.רבקה שטיינברג מומלץ בחום https://www.google.com/url?sa=t&sou...AQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw20P_hy647WsumtJVG7by9S
מה המספר שלהם?לאעופה טורס אמור להיות בעז"ה
טלפון: 03-3020018 · מייל: daniel0534700250 # gmail.comמה מספרי הטלפון או המייל שלהם?
אתר חסום לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים