- הוסף לסימניות
אמא שלי (75+)רוצה גם להרגיש בין הזמנים ולהצטרף אלינו לטיול בצפון.,
מחפשים רעיון למקום נגיש עם מים ובעיקר פסטורלי...
מקפיצה,קופצת על האשכול
תצפית, או משהו כזה, נגיש לכסא גלגלים, איזור ירושלים.
תודה
אם צריכים נגיש לכסא גלגלים זה יותר טיילות כמו יער שוויץ או טיילת מצוקי האון גם הירדנית אופציה יש מים אבל לא שוצפים בלי כסא גלגלים יש את נחל דן או מקטעים שונים בירדן ההררי שיש נגישות עם רכב עד למקום אבל זה לא סלול אז קצת קשה עם כסה גלגלים למרות שאפשרי כי הרכב מגיע ממש קרוב יש עוד מקומות אבל אני מקווה להיזכר בהמשךאמא שלי (75+)רוצה גם להרגיש בין הזמנים ולהצטרף אלינו לטיול בצפון.,
בתקופה הזאת הוא מלא באנשים?יש את מפגש הנחלים-מקום יפה לשבת ולצפות בנחל השוצף
כמו כל מקום מן הסתםבתקופה הזאת הוא מלא באנשים?
מצדיע לה הלוואי על כולם כזו סבתא כזה ראה וקדשאמא שלי (75+)רוצה גם להרגיש בין הזמנים ולהצטרף אלינו לטיול בצפון.,
אזור ירושליםאם רוצים אזור מסויים-כוונו ואנסה לחשוב על עוד.
שדה נחמיה-טיילת עמי.אנחנו יוצאים מצפת.
מה הכי מומלץ מהרעיונות הנ”ל ?
עדיף כמובן מקום שלא צריך לשלם לרשות הטבע והגנים....
אולי פארק הזהב בקרית שמונהאנחנו יוצאים מצפת.
מה הכי מומלץ מהרעיונות הנ”ל ?
עדיף כמובן מקום שלא צריך לשלם לרשות הטבע והגנים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים