טיח מתחת למרפסת

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג, האם כשחתמנו עם קבלן על בניית מרפסת, הוא צריך לטייח ולצבוע גם מתחת (הגג של השכנים) או שכשיבנו השכנים הם יטייחו?
הקבלן שלי טוען שהוא לא צריך לטייח ולצבוע (טוען שכך מנהג העיר - מודיעין עילית) ורוצה תשלום נוסף, מאחר ולא היה כתוב בחוזה.

• הוסף לסימניות
ברור, עם זה יחידה בודדת כלומר מרפסת רגילה .ולא אחת מכמה קומות ברור שהוא חייב של תוספת לבניין ,
זה כמו לבנות קיר חיצוני לבית ולא לטייח .

• הוסף לסימניות
ברור, עם זה יחידה בודדת כלומר מרפסת רגילה .ולא אחת מכמה קומות ברור שהוא חייב של תוספת לבניין ,
זה כמו לבנות קיר חיצוני לבית ולא לטייח .

יכול להיות מצב שקבלן לא מתמחר את זה מראש?

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי טיח טרמי מלמטה משום שזה מבודד כבר העובי של היציקה והחול בין הריצוף הוא המבודד הטרמי יש עניין של בידוד אקוסטי כשמשתמשים בחצץ מתחת לריצוף שאז אין למניעת רעשים לשכנים משום שרק חול מבודד רעש ואז צריך יריעות אקוסטיות מתחת לריצוף אבל שוב בענייניו לא רלונטי

• הוסף לסימניות
הקבלן שלי טוען שהוא לא צריך לטייח ולצבוע (טוען שכך מנהג העיר - מודיעין עילית) ורוצה תשלום נוסף, מאחר ולא היה כתוב בחוזה.
מנהג המקום אצל קבלנים בכל מקום מה שדובר בע"פ וכו' הבטחות לפני בניה הכל טוב ויפה
אבל בביצוע רק מה שכתוב בחוזה

• הוסף לסימניות
על כל פנים חייבים גם חופוי חוץ ואין מצב שהוא לא יעשה את זה ועם אתם לא מבינים את זה לבד אז בטח שהוא לא צריך לעשות...........
אני גם לא יודע אולי קרעתם אותו מחיר או הוא את עצמו ואז הוא לא יכול לעשות כלום ומצא היכן להיתלות אחרי שהעבודה כבר בידיו ............

• הוסף לסימניות
לי משום מה זה דבר פשוט שזה צריך להעשות ואין צורך לכתוב בחוזה, הוא טוען שמנהג המקום לא לעשות, נשמע לי מוזר.

• הוסף לסימניות
ואני טענתי יותר מזה, שזה מנהג של גזל, ואינו מנהג...

• הוסף לסימניות
צודק ולא צודק כאן זה הזוי אולי גם בפנים שלא יטייח ..
אבל תמיד כדאי להדגיש מפני הרמאים ....
וכאן כנראה זה בן דוד.....

• הוסף לסימניות
הוא טוען שמנהג המקום לא לעשות, נשמע לי מוזר.
תגיד לו מנהג המקום הוא לצאת מהבית ולהסתכל על הבתים של השכנים
וכאן השאלה מופנית אליך @אשר שרבר בכל הבנינים מסביב יש טיח?
א"כ אז מנהג המקום לטייח
ואם לא כנראה שכולם טייחו את זה ממתחת לשולחן

• הוסף לסימניות
צודק ולא צודק כאן זה הזוי אולי גם בפנים שלא יטייח ..
אבל תמיד כדאי להדגיש מפני הרמאים ....
וכאן כנראה זה בן דוד.....
בחוזה נהוג לפרט כל דבר וע"פ מה שכתוב שם מתמחרים את החוזה וע"פ זה בונים באם לא כתוב טיח פנימי אז אין טיח פנימי וזה חוזה שלד בלבד

• הוסף לסימניות
אני גר במודיעין עילית והתשובה היא כך ,אם זה מרפסת תלויה באויר שלא ישמש דייר בעתיד כתקרה לביתו אז הוא חייב לעשות כעת כי יש גם פיגום ואח"כ לעשות פיגום זה בעיה אבל אם זה מרפסת על עמודים שבעתיד ישמש תקרה של חדר מתחת לא צריך לעשות טיח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה