טיטולים מספר 6

• הוסף לסימניות
אמרו לי שקיים טיטולים מס' 6 לילד גדול שעדיין מרטיב בלילה. מישהו יודע על מקום בירושלים שמוכרים את זה?

• הוסף לסימניות
טיטולים מידה 6 אני לא מכירה, אבל מה עם תחתוני הגמילה של האגיס?
הם הולכים לפי שנים, מתאימים עד גיל די גדול, וניתנים לרכישה בכל סופר.

• הוסף לסימניות
ב"זול בשפע" - מתחת קניון רב שפע יש בד"כ מידה 6 של האגיס.
יש להם גם את תחתוני הגמילה בכל המידות אבל הם מאוד יקרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;894261:
לא מכירה, מה זה? וכמה זה עולה?

זה מתלבש כמו תחתון, עם גומי במותן, אבל כל החלק האמצעי עשוי מחומר סופג, בדיוק כמו טיטול.
אם הילד הולך בכל אופן לשרותים לפעמים, הוא יכול להוריד ולהלביש את זה כמו תחתון, והוא גם מרגיש ככה יותר גדול.
קצת יקר באמת, אבל אם זה רק ללילה זה לא כל כך נורא.
חפשי את זה בכל סופר שאת מגיעה, באזור הטיטולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;894255:
אמרו לי שקיים טיטולים מס' 6 לילד גדול שעדיין מרטיב בלילה. מישהו יודע על מקום בירושלים שמוכרים את זה?
ברור שיש!
בכל חנות אמור להיות.
זה מיועד ל16-24 ק"ג.
אני משתמשת עם זה לבן שנתיים שלי הוא פחות אבל זה הרבה יותר טוב מה 5 שמדוייק עליו.

• הוסף לסימניות
אנחנו קונים האגיס מידה 6 סוג ב' אצל משפחה בשכונה שמוכרת מוצרי תינוקות. 2 חב' ב-70 ש"ח, ואם יש דפקט ממשי (לפעמים רק ההדפס הפוך וזה לא נורא, אבל לפעמים יוצא חיתול אחד בחבילה עם סקוטש לא תקין) אפשר להזדכות בחזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה