הוא בעיקר בבית איתי אבל כשיש לי לקוחות אני שולחת למטפלת ולה אין בעיה. יש לי שקית מהבד החיצוני של הטיטול עם ריצרץ היא פשוט שמה בשקית. לא רואה הבדל גדול בין זה לטיטולים רגילים חוץ מזה שעם הוא היה במעון הייתי צריכה להביא כל יום טיטולים חדשים ולא שיהיה להם כמות ורק כל שבוע שבועיים להביא חדש.נכתב ע"י בראש מילה;1169815:מקסים! נהניתי, וכמעט קניתי את הרעיון, לילד הבא, בעז"ה....
רק שאלה אחת - מה קורה במעון/גן? גננות מסכימות להחליף חיתולים כאלה?
זה כיס ואי אפשר לראות בתמונה איזה סוג טיטול זה (יש טיטולים שהכל חלק אחד)נכתב ע"י GRN;1169816:תודה!
הטיטול בתמונה זה טיטול כיס? כי זה לא נראה.
הטיטולים הרב פעמיים של היום הם סופר ידידותיים למשתמש.נכתב ע"י ביקי;1169819:כל הכבוד!
אני יכולה לשמוע הרבה טענות, שזה באמת יותר בריא לעור התינוק, בסדר.
אבל לגבי החיסכון הכספי, קשה לי.
כמה דברים אנחנו מוציאות עליהן כסף כדי להקל על חיינו? כמו השימוש בכלים חד פעמיים, (האמת מי שמשתמש בטיטלים רב פעמיים כדי להגן על העולם, בודאי ובודאי שלא משתמש בכלים חד פעמיים..) לחם? (אולי אתן אופות לבד...) וכולי וכולי כל אחת על מה שעוזר לה, לא צריך להוסיף דוגמאות.
אז בדיוק בדבר הזה? לכבס טיטלים של תינוקות? זה נשמע לי הזוי. ומחזיר אותי אחורה לסיפורים של אמא שלי איך הם שטפו את חיתולי הבד המלוכלכים לפני הכביסה. (ריקי לא כתבת איך מתמודדים עם הקטע הזה, הרי את לא תולה ולא מכניסה למכונה חיתול מלוכלך, נכון?)
לגבי החמוד, איכשהו התינוקות בדרך כלל לבושים. בטח בלילה ובטח בחורף.
כבר שמעתי על הטרנד הזה, ואני לא מצליחה להבין אותו...
ובלי קשר, התינוק שלך מטריף!
בטח שאנחנו מוציאים כסף עם נוחות ואצלי חוץ מהטיטולים הכל נכנס למיבש שזה גם עולה הרבה אבל זה החלטה שלי.נכתב ע"י ביקי;1169819:כל הכבוד!
אני יכולה לשמוע הרבה טענות, שזה באמת יותר בריא לעור התינוק, בסדר.
אבל לגבי החיסכון הכספי, קשה לי.
כמה דברים אנחנו מוציאות עליהן כסף כדי להקל על חיינו? כמו השימוש בכלים חד פעמיים, (האמת מי שמשתמש בטיטלים רב פעמיים כדי להגן על העולם, בודאי ובודאי שלא משתמש בכלים חד פעמיים..) לחם? (אולי אתן אופות לבד...) וכולי וכולי כל אחת על מה שעוזר לה, לא צריך להוסיף דוגמאות.
אז בדיוק בדבר הזה? לכבס טיטלים של תינוקות? זה נשמע לי הזוי. החיים כל כך עמוסים איפה יש זמן להוסיף עוד כביסת חיתולים מלוכלכים כל יומיים (אני מדמינת את זה עכשיו כשהתינוקת שלי חטפה וירוס של שלשולים) זה מחזיר אותי אחורה לסיפורים של אמא שלי איך הם שטפו את חיתולי הבד המלוכלכים לפני הכביסה. (ריקי לא כתבת איך מתמודדים עם הקטע הזה, הרי את לא תולה ולא מכניסה למכונה חיתול מלוכלך, נכון?)
לגבי החמוד, איכשהו התינוקות בדרך כלל לבושים. בטח בלילה ובטח בחורף.
כבר שמעתי על הטרנד הזה, ואני לא מצליחה להבין אותו...
ובלי קשר, התינוק שלך מטריף!
תאמיני לי שאני שיא המפונקת אבל לא מרגישה כמוך בנושא וכתבתי בפוסט הראשון שלא לכולם זה מתאים.נכתב ע"י מלפפון;1169829:נשמע לי קצת.. מממ... גם כביסות בידיים זה הרבה יותר בריא ויותר חסכוני. וללכת לישון בשקיעה ולקום בזריחה..
קצב החיים המטורף, בשביל מה להקשות על עצמנו עוד?
יש ב"ה מייבש כביסה, טיטולים חד פעמיים, חשמל, ומכשירי עזר לכל דבר. אנחנו הנשים עובדות, מטפלות ב"ה בשיירת ילדים, תינוקות, מדוע לא להקל על עצמנו?
חוץ מזה, שלמען האמת אותי זה קצת דוחה..
לכן, אני מעריכה אותך על זה שאינך מפונקת כמוני ושאת מסוגלת. אשרייך.
זה באמת גדול יותר מטיטול רגיל. כאן הוא בן שבוע אז זה נראה אפילו יותר גדול.נכתב ע"י sh12;1169854:לי זה נראה טיטול ענק...
באמת זה נראה הרבה יותר נפוח/גדול מטיטול רגיל.
איך זה מסתדר עם בגדים?
ועדיין לא הבנתי איך זה מתנקה?
את צריכה לנגב קודם את הליכלוך הגס? אח"כ לשטוף תחת זרם מים את הלכלוך הפחות גס?
ואז לכביסה...
אני מדמיינת כמו שאני צריכה לעשות לבגדי התינוק כשהוא משלשל וזה גולש...
כשבחו"ל שעולה כ20 ש"ח כולל בד פנימי לא רואה סיבה לקנות בארץ.נכתב ע"י park;1169880:בארץ זה עולה כמה אלפי שקלים. בררתי בזמנו.
במחיר הזה הייתי קונה כמה, אפי' רק בשביל זמנים שיש להם גירויים רצינים והם עם חיתולי בד.
נכתב ע"י photosbyrik;1169893:כשבחו"ל שעולה כ20 ש"ח כולל בד פנימי לא רואה סיבה לקנות בארץ.
(אישית קניתי תוספת בדים פנימים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים